Indlæser...

Chablis 1'er Cru Forneaux Domaine P. Nicolle 2020

Varenummer
674389
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 249,00 kr. Normalpris 329,00 kr.
Spar 24% (80 kr)

Beskrivelse

Chablis 1'er Cru Forneaux Domaine P. Nicolle 2020 er en fantastisk hvidvin fra Chablis-regionen i Bourgogne, Frankrig. Denne vin er lavet af 100% Chardonnay druer fra en mark kendt som "Forneaux", som er en af de bedste 1'er Cru marker i området.


Denne vin er lys og klar med en strågul farve og en intens aroma af citrusfrugter, grønne æbler og mineraler. Smagen er fyldig og kompleks med en elegant balance mellem syre og frugtsmag, og noter af grapefrugt, fersken og honning. Vinen har en lang og behagelig eftersmag med bløde tanniner.


Chablis 1'er Cru Forneaux Domaine P. Nicolle 2020 er en vin af høj kvalitet og er en fremragende repræsentant for Chablis-regionen. Den er perfekt til at nyde sammen med fiske- og skaldyrsretter, og den kan også nydes alene som aperitif.


Samlet set er Chablis 1'er Cru Forneaux Domaine P. Nicolle 2020 en fremragende hvidvin med en kompleks smag og en lang eftersmag. Den er et glimrende valg for dem, der ønsker at opleve den autentiske smag af Chablis-regionen og dens unikke 1'er Cru marker.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna