Indlæser...

Cayman Dark Rum FL 70

Varenummer
689651
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

139,00 kr.

Beskrivelse

Cayman Dark Rum er en mørk rom, der tilbyder en fyldig og karakterfuld spiritusoplevelse. Den er ideel til cocktails og mixdrinks, der kræver en dybere smag og en naturlig sødme. Her er nogle af de vigtigste træk ved Cayman Dark Rum FL 70:


1. Mørk Rom: Mørk rom er kendt for sin dybere farve og rigere smagsprofil, som den opnår gennem længere lagring og tilsætning af karamel eller farvestoffer. Den har noter af krydderier, vanilje, karamel og undertoner af egetræ.


2. Alsider og Nydelse: Cayman Dark Rum er alsidig og kan bruges i klassiske rombaserede cocktails som Dark and Stormy, Mai Tai, eller Zombie. Den er også velegnet til at blive brugt som en base for dessertcocktails.


3. Fyldig Smag: Denne type rom er kendt for sin fyldige smag og kompleksitet. Den har en naturlig sødme, der gør den til en smagfuld spiritus.


4. Flaskens Størrelse: Flasken har en volumen på 70 cl (700 ml), hvilket giver en passende mængde til hjemmebrug og til at eksperimentere med forskellige cocktailopskrifter.


5. Anvendelsesmuligheder: Cayman Dark Rum er velegnet til både amatør- og professionelle bartendere og kan bruges i en bred vifte af cocktails og mixerdrinks, der kræver en mørk rombase.


Cayman Dark Rum FL 70 (700 ml) er en velsmagende mørk rom, der er ideel til at skabe cocktails med en dyb og kompleks smagsprofil. Den rigdom og sødme, den bringer til dine drinks, gør den til et populært valg for dem, der ønsker at nyde en smagfuld romoplevelse. Denne mørk rom er en praktisk tilføjelse til din hjemmebar og kan bruges til at imødekomme smagspræferencerne hos dem, der foretrækker en fyldigere og krydret rom.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna