Indlæser...

Caso WineSafe 18 Fl. Indbygning

Varenummer
9843
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

4.445,00 kr.

Beskrivelse

Lækkert winesafe med indbygning

Ønsker man, at ens vinkøleskab skal være noget som passer godt ind i køkkenets design så vil et indbygget vinkøleskab være den allerbedste løsning. Et vinkøleskab, som dette 18 EB er et af de bedre inden for denne kategori og køleskabet er udstyret med 1 temperaturzone, hvilket er tilstrækkeligt for, at du kan nyde din yndlingsvin på den helt rette måde. Det er ikke kun et smart og praktisk winesafe der er tale om her, for også designet er helt særligt. Køleskabet er nemlig blandt andet udstyret med en rustfri stålremme og dobbelt glas. Derudover kan du ved anvendelsen af køleskabet nyde, at temperaturindstillingen er elektronisk, hvilket gør den meget nemmere at håndtere. Du kan vælge mellem temperaturer, som går helt ned til 5 grader og op til 22 grader. Du kan have hele 18 flasker vin på træhylderne i vinkøleskabet, og disse hylder kan tages ud.
 
Power - 60 watt
Forbrug pr. år- 127 kWh/a
Mål  - 590 x 455 x 560
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna