Indlæser...

Carpano Bitter FL 100

Varenummer
689914
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

319,00 kr.

Beskrivelse

Carpano Bitter er en italiensk aperitif, der er kendt for sin unikke og bittere smag. Den bruges ofte til at starte måltider eller som en ingrediens i cocktails. Her er nogle af de vigtigste træk ved Carpano Bitter FL 100:


1. Bitter Smag: Carpano Bitter har en karakteristisk bitter smag, der opnås ved hjælp af en blanding af bittere urter og krydderier. Denne bitterhed giver aperitiffen sin distinkte karakter.


2. Aperitif: Carpano Bitter er en klassisk aperitif, der kan nydes inden måltider for at stimulere appetitten. Den hjælper med at forberede smagsløgene til den kommende madoplevelse.


3. Cocktails: Carpano Bitter bruges også som en ingrediens i forskellige cocktails. Den kan indgå i klassikere som Negroni eller bruges til at tilføje dybde og bitterhed til andre drinks.


4. Servering: Aperitiffen serveres normalt kølet, ofte med en skive citron eller appelsin som garniture. Den kan også bruges som en base for forskellige cocktails, afhængigt af opskriften.


5. Flaskens Størrelse: Flasken har en volumen på 100 cl (1 liter), hvilket giver en generøs mængde til at eksperimentere med forskellige cocktailkreationer eller til at dele med venner og gæster.


Carpano Bitter FL 100 (1 liter) er en bitter aperitif, der tilføjer en unik smagsdimension til dine cocktailkreationer eller din aperitifoplevelse. Den er velegnet til både at nyde alene eller som en alsidig ingrediens i forskellige cocktails. Bitter aperitiffer som Carpano Bitter er populære i Italien og andre dele af verden og er elsket for deres komplekse og forfriskende smagsprofil.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna