Indlæser...

Captain's Gin FL 70

Varenummer
10254
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

129,00 kr.

Beskrivelse

Captain's Gin - En Enebærsdomineret Dansk Produceret Gin

Captain's Gin er en dansk produceret gin, der er kendt for sin enebærsdominerede smag. Denne gin er perfekt egnet som en mixer til gin og tonic, da den tilføjer en unik og aromatisk smag til dine drinks.

Med en alkoholprocent på 37,5% og en indholdsmængde på 70cl, får du rigeligt med gin til at nyde mange lækre drinks. Denne gin er produceret i Danmark og er af høj kvalitet, hvilket sikrer en fantastisk smagsoplevelse.

Uanset om du er en gin-entusiast eller bare elsker at eksperimentere med forskellige drinks, vil Captain's Gin være et fremragende valg. Denne gin er perfekt til at skabe lækre cocktails og vil helt sikkert imponere dine gæster.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna