Indlæser...

Captain Morgan Black Jamaica Rum FL 70

Varenummer
10684
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

179,00 kr.

Beskrivelse

Captain Morgan Black Jamaica Rum - En Intensiv og Rig Romoplevelse

Captain Morgan Black Jamaica Rum er en eksklusiv blanding af fem forskellige rom fra Jamaica, Guyana og Barbados. Denne unikke kombination af rom giver en intensiv og rig smagsoplevelse, der vil tilfredsstille selv de mest kræsne romelskere.

Denne rom er destilleret og derefter lagret på egetræsfade i to til syv år. Denne lagring giver rommen en dyb og kompleks smag med noter af røget egetræ og krydderier. Eftersmagen er langvarig og behagelig, hvilket gør denne rom til en sand fornøjelse at nyde.

Med en alkoholprocent på 40% er Captain Morgan Black Jamaica Rum perfekt til at nyde rent eller som en vigtig ingrediens i cocktails. Prøv den sammen med cola eller Ginger Beer for en forfriskende og velsmagende drink.

Denne rom kommer i en flaske med en kapacitet på 70 cl og er produceret i Caribien. Med Captain Morgan Black Jamaica Rum kan du opleve ægte caribisk romkultur i dit eget hjem.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna