Indlæser...

Candolini Classica Grappa FL 70

Varenummer
689909
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

209,00 kr.

Beskrivelse

Candolini Classica Grappa er en ædel italiensk grappa, der er blevet destilleret med omhu for at skabe en spiritus med en karakteristisk smagsprofil. Her er nogle af de vigtigste træk ved Candolini Classica Grappa FL 70:


1. Kvalitetsgrappa: Candolini er kendt for at producere grappaer af høj kvalitet. Classica Grappa er resultatet af en omhyggelig destillationsproces, der udnytter druerskallerne og andre rester fra vinproduktionen.


2. Ren og Krystalklar: Denne grappa har en krystalklar farve, der afspejler dens rene og præcise smag. Den er lavet for at fremhæve essensen af druerne.


3. Smagsprofil: Candolini Classica Grappa har en smagsprofil, der omfatter noter af frisk frugt, blomster og en subtil krydret karakter. Den er kendt for sin fyldige smag og bløde eftersmag.


4. Alsider og Nydelse: Grappa er en spiritus, der normalt nydes som en digestif efter et måltid. Den kan serveres ved stuetemperatur eller let afkølet.


5. Flaskens Størrelse: Flasken har en volumen på 70 cl (700 ml), hvilket er en standardstørrelse for grappaflasker.


6. Anvendelsesmuligheder: Candolini Classica Grappa kan nydes rent som en aperitif eller som en del af forskellige cocktails og blandinger. Den bruges også nogle gange i madlavning til at tilføje smag til saucer og desserter.


Candolini Classica Grappa FL 70 (700 ml) er en velrenommeret italiensk grappa, der tilbyder en smagsoplevelse med både frugtige og krydrede nuancer. Grappa er kendt for sin autentiske smag og er en passende afslutning på en god middag eller en sjælden godbid for spiritusentusiaster. Denne grappa er et glimrende eksempel på Candolinis engagement for at skabe kvalitetsdestillater med en velafbalanceret smagsprofil.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna