Indlæser...

Candolini Bianca Grappa FL 70

Varenummer
689910
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

259,00 kr.

Beskrivelse

Candolini Bianca Grappa FL 70 - En Italiensk Grappa af Højeste Kvalitet


Træd ind i den fortryllende verden af italiensk håndværk og tradition med Candolini Bianca Grappa FL 70. Denne elegante grappa er en hyldest til de solmodne druer og det omhyggelige destillationsproces, der har gjort grappa til en skat fra Italien. Med sin forfriskende klarhed og subtile smagsnuancer er denne flaske det perfekte valg for de, der ønsker at udforske den ædle verden af grappa.


Smagsprofil:


Ren og Delikat: Candolini Bianca Grappa er kendt for sin renhed og delikate smag. Den byder på subtile noter af druer og blomster, der giver en forfriskende og let smagsoplevelse med en glat finish.

Kvalitet og Håndværk:


Denne grappa er fremstillet ved hjælp af traditionelle produktionsmetoder og destillationsteknikker, der har været brugt i århundreder. Kun de fineste druer er udvalgt for at opnå den højeste kvalitet i hver flaske.

Serveringsmuligheder:


Nyd Candolini Bianca Grappa FL 70 som en forfriskende aperitif før et måltid eller som en elegant digestif efter måltidet.

Flaskens størrelse på 70 cl gør den ideel til at dele med venner og familie ved særlige lejligheder eller som en måde at udforske forskellige smagsnuancer i grappa-verdenen.

Elegant Flaske:


Grappaen er præsenteret i en smukt designede flaske, der udstråler elegance og klasse. Den er ideel som en præsentabel gave til elskede eller som en værdifuld tilføjelse til din barskab.

Candolini Bianca Grappa FL 70 er en hyldest til det italienske håndværk og smagen af tradition. Uanset om du er en grappa-kender eller en nybegynder inden for grappaens verden, vil denne flaske tage dig med på en smagsrejse fyldt med elegance og karakter. Så hæld op og lad smagen af Italien forføre dine smagsløg med Candolini Bianca Grappa FL 70!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna