Indlæser...

Cacciatore - Moscato D'Asti 5,5%

Varenummer
682235
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

99,00 kr.

Beskrivelse

La Cacciatore - Moscato D'Asti er en skøn italiensk vin, der er kendt for sin delikate og aromatiske karakter. Denne vin er lavet af druen Moscato og har en alkoholprocent på 5,5%.


Vinen præsenterer sig med en lys halmgul farve med subtile gyldne nuancer. Den delikate og aromatiske duft inviterer dig ind i en verden af sødme, frugt og klarhed. Duften balancerer smukt med smagen og skaber en harmonisk smagsoplevelse.


La Cacciatore - Moscato D'Asti er den perfekte partner til desserter som budding og ovnbagt dessert. Den søde og aromatiske karakter af vinen komplementerer disse retter på en fantastisk måde. Du kan også nyde denne vin sammen med frugtsalater, hvor dens friske smag og naturlige sødme tilføjer en ekstra dimension til frugternes smagsoplevelse.


Nyd denne vin ved festlige lejligheder eller som en afslutning på et lækkert måltid. Den lette alkoholprocent gør den også velegnet som en forfriskende aperitif på varme sommerdage eller som en hyggelig ledsager til afslappende stunder.


La Cacciatore - Moscato D'Asti er en skøn vin, der vil appellere til dem, der elsker delikate og aromatiske smagsoplevelser. Denne vin er skabt til at bringe glæde og fornøjelse til dine smagsløg. Skål og nyd denne fortryllende Moscato D'Asti!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna