Indlæser...

Cabo tallerken brun 22,8 cm

Varenummer
9572
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

49,00 kr.

Beskrivelse

Stilfuld Cabo tallerken i Brun Farve

Denne flotte Cabo tallerken er perfekt til at tilføje et strejf af elegance til dit bord. Den er lavet af sten og har en diameter på 22,8 cm. Den brune farve giver tallerkenen et unikt og stilfuldt udseende, der vil imponere dine gæster.

En af de største fordele ved denne Cabo tallerken er, at den brune farve gør den nem at matche med andre farver. Uanset om du vælger at dække bordet med blå, grønne eller gule elementer, vil denne tallerken passe perfekt til enhver farvekombination.

Udover sit smukke udseende er denne Cabo tallerken også praktisk. Den er nem at rengøre og kan bruges til både hverdag og festlige lejligheder. Med dens holdbarhed og alsidighed er denne tallerken et must-have til dit køkken.


Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna