Indlæser...

CABERNET TULIPE 75 CL (6stk)

Varenummer
685069
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

299,00 kr.

Beskrivelse

Cabernet Tulipe 75 CL Vinbriller - Perfekt til at Nyde Din Cabernet Vin

Disse smukke Cabernet Tulipe vinbriller er det ideelle valg til enhver vinelsker. Med en kapacitet på 75 cl er de perfekte til at servere og nyde din yndlingscabernet vin. Brillerne er lavet af klart glas, der viser vinens farve og klarhed på smukkeste vis.

Det tulipanformede design af disse briller hjælper med at samle og koncentrere vinens aromaer, hvilket giver dig mulighed for at opleve den fulde duft og smag af vinen. Dette design er specielt udviklet til at forbedre din vinoplevelse og tilføje en ekstra dimension til dine smagsoplevelser.

Hver af disse vinbriller er håndlavet med omhu og præcision for at sikre den højeste kvalitet og æstetiske appel. De er også robuste og holdbare, hvilket gør dem velegnede til både hverdagsbrug og specielle lejligheder.

Uanset om du ønsker at forkæle dig selv eller give en gave til en vinelskende ven, vil dette sæt med seks Cabernet Tulipe vinbriller helt sikkert imponere med deres elegance og raffinement.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna