Indlæser...

Buttler the Bear Chardonnay 75 CL

Varenummer
698949
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

109,00 kr.

Beskrivelse

Buttler the Bear Chardonnay


Buttler the Bear Chardonnay er som at smage The Golden State i et glas! Chardonnay-druen trives i Californien som ingen anden, og her er den fanget og tappet på flaske med al sin pragt, friskhed og solskin. Når du løfter glasset, vil du føle dig som bjørnen med sin skat af honning, for denne vin er en skat i sig selv.


Beskrivelse:


Farve: Mellemdyb citrongul.

Duft: Nyd den lækre og harmoniske duft, hvor nuancer af friske citrusfrugter, saftige ferskner og tropiske frugter mødes. Her finder du også hints af frisk ananas og grønne bananer. Frugten bliver elegant suppleret af et kys af egetræ, der tilføjer noter af vanilje og popcorn.

Smagsnoter: Buttler the Bear Chardonnay balancerer mesterligt friskhed og fylde. Den er forfriskende og samtidig tilfredsstillende fyldig. Vinens smag omfatter hele frugtskålen, hvor friskhed og solmoden fyldighed går hånd i hånd - eller måske skulle vi sige pote i pote.

Serveringsforslag:


Server Buttler the Bear Chardonnay afkølet som en skøn aperitif, eller nyd den sammen med fyldige fiskeretter eller lækre fjerkræretter. Denne vin er en alsidig ledsager til smagsfulde måltider og øjeblikke med velbehag.


Specifikationer

Produkttype: Hvidvin

Alkohol %: 12

Land: USA

Region: Californien

Druer: Chardonnay

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna