Indlæser...

Buss No. 509 Raspberry Gin FL 70

Varenummer
9382
PRISGARANTI
Tilbudspris 341,10 kr Normalpris 379,00 kr
Spar 10% (37.9 kr)

Beskrivelse

Buss No. 509 Raspberry Gin 

Alkohol: 37,5%
Indhold: 700
Land: Belgien
 
Belgiske Buss No 509 Gins, står for unikke oplevelser i Ginens fantastiske verden. Ejeren, Serge Buss, har selv ført idéen bag sine produkter, efter at have været i restaurationsbranchen hele sit liv, som både kok og bartender. Netop denne kombinerede baggrund, har lagt grundlaget for hele den elegante højkvalitets-serie af gins. Alle gins fra Buss No 509 er lavet med udgangspunkt i det gode klassiske håndværk, dvs. ingen brug af maskiner eller kunstige tilsætningsstoffer.
 
Buss No. 509 Raspberry Gin er lavet på højeste kvalitet af spiritus og et unikt blend af krydderier, urter og frugter, så som enebær, koriander, lakrids, kvan, vanilje, kardemomme, iris, citron og friske hindbær.
 
Buss No. 509 Raspberry Gin præsenterer en overvældende duft af friske og modne hindbær, der ledsages af en smagen, som stadig er domineret af enebær, men brugen af hindbær tilføjer en elegant sødme, som gør denne gin til en helt anderledes oplevelse. Den intense røde farve og pikante duft, opnås igennem en 3 uger lang maceration på friske, modne hindbær.
 
Her får man en oplevelse, som kan nydes af alle, som både aperitif og digestif. Nyd den rent, eller sammen med din foretrukne Tonic-vand.
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.7
Copyright © 2015-2021 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna