Indlæser...

Buss No. 509 Pink Grapefruit Gin FL 70

Varenummer
9381
PRISGARANTI
389,00 kr

Beskrivelse

Buss No. 509 Pink Grapefruit Gin

 
Alkohol: 40%
Indhold: 70 cl.
Land: Belgien
 
Belgiske Buss No 509 Gins, står for unikke oplevelser i Ginens fantastiske verden. Ejeren, Serge Buss, har selv ført idéen bag sine produkter, efter at have været i restaurationsbranchen hele sit liv, som både kok og bartender. Netop denne kombinerede baggrund, har lagt grundlaget for hele den elegante højkvalitets-serie af gins. Alle gins fra Buss No 509 er lavet med udgangspunkt i det gode klassiske håndværk, dvs. ingen brug af maskiner eller kunstige tilsætningsstoffer.
 
Buss No. 509 Pink Grapefruit Gin er lavet på højeste kvalitet af spiritus og et unikt blend af krydderier, urter og frugter, så som enebær, koriander, lakrids, kvan, vanilje, kardemomme, iris, appelsin, citron og frisk rød grapefrugt.
 
Buss No. 509 Pink Grapefruit Gin præsenterer en smuk lyserød farve, som den får fra en 3 uger lang maceration, på frisk rød grapefrugt, en aroma, der bærer præg af en gin med et ekstra pift af citrusfrugter, og i særdeleshed rød grapefrugt, hvilket også tilføjer en anelse mere bitterhed til ginen. Derudover, melder der sig også en elegant og blød duft af enebær, som også følger med over i smagen, der er blød og behagelig, men stadig intens og frisk.
 
Buss No. 509 Pink Grapefruit Gin er en førsteklasses gin, med et meget elegant præg af rød grapefrugt og en dejlig cremet konsistens, der kan nydes af alle, som både aperitif og digestif. Nyd den rent eller sammen med din foretrukne Tonic-vand.
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.7
Copyright © 2015-2021 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna