Indlæser...

Buss No. 509 Elderflower Gin FL 70

Varenummer
9380
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

378,00 kr.

Beskrivelse

Buss No. 509 Elderflower Gin

 
Alkohol: 40%
Indhold: 70 cl.
Land: Belgien
 
Belgiske Buss No 509 Gins, står for unikke oplevelser i Ginens fantastiske verden. Ejeren, Serge Buss, har selv ført idéen bag sine produkter, efter at have været i restaurationsbranchen hele sit liv, som både kok og bartender. Netop denne kombinerede baggrund, har lagt grundlaget for hele den elegante højkvalitets-serie af gins. Alle gins fra Buss No 509 er lavet med udgangspunkt i det gode klassiske håndværk, dvs. ingen brug af maskiner eller kunstige tilsætningsstoffer.
 
Buss No. 509 Elderflower Gin er lavet som en limited edition, og kan altså karakteriseres som et vaskeægte samlerobjekt. Til fremstillingen af ginen er der udelukkende brugt friske ingredienser: friske hyldeblomster, enebær, koriander, lakridsrod, kvan, vanilje, kardemomme, iris, appelsin og citron. Alle de enkelte ingredienser destilleres separat for derefter at blive sammensat til den endelige destillering, for at sikre størst mulig ensartethed mellem hver produktion. Hyldeblomst tilføjes i den færdige gin igennem en 3-4 uger lang maceration, som giver et koncentreret udtræk af nektar og essentielle olier. For at opnå den unikke blålige/lilla farve, har man på destilleriet lavet et naturligt farveudtræk af blåbær og tilsat ginen.
 
Buss No. 509 Elderflower Gin præsenterer et intenst duftudtryk af hyldeblomst, som strømmer op af flasken, og ledsages af et fint og intenst indtryk af hyldeblomst, kombineret med en behagelig enebær i smagen. Alt i alt en frisk, tør og intens gin, med et indbydende sødmestrejf fra hyldeblomst.
 
Buss No. 509 Elderflower Gin kan nydes med alle typer tonicvand, men træder specielt i karakter med en mere krydret tonic vand som Fever Tree Mediterranean Tonic. 
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna