Indlæser...

Buen Amigo Tequila Reposado, ØKO FL 70

Varenummer
689692
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

579,00 kr.

Beskrivelse

Buen Amigo Tequila Reposado - En Autentisk og Smagsfuld Oplevelse

Buen Amigo Tequila Reposado er en økologisk reposado-tequila, der er skabt som en hyldest til tradition og bæredygtighed i Mexicos tequilaproduktion. Denne tequila kombinerer håndværk og nøje udvalgte ingredienser for at give dig en autentisk og smagsfuld oplevelse.

Tequila Reposado er kendt for sin glatte karakter og subtile kompleksitet, og Buen Amigo leverer præcis dette. Med en rund og fyldig smag, der har noter af karamel, vanilje og lette krydderier, vil denne tequila helt sikkert tilfredsstille dine smagsløg.

Med en alkoholprocent på 40% har Buen Amigo Tequila Reposado en behagelig varme og en lang eftersmag, der inviterer dig til at udforske dens smagsnuancer yderligere. Denne tequila er perfekt til at nyde alene eller som en del af dine yndlingscocktails.

Uanset om du er en tequila-entusiast eller blot ønsker at prøve noget nyt, vil Buen Amigo Tequila Reposado med sikkerhed imponere med sin autentiske smag og bæredygtige tilgang.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna