Indlæser...

Bucket List - Sparkling - 2023

Varenummer
682246
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

319,00 kr.
Bucket List - Sparkling - 2023 er tilgængelig i intervaller af 12

Beskrivelse

Forkæl dig selv med Bucket List Sparkling pakken

Bucket List Sparkling pakken er den ultimative luksusoplevelse, der giver dig mulighed for at nyde øjeblikket med stil og elegance. Denne pakke indeholder alt, hvad du har brug for til en uforglemmelig oplevelse.

I pakken finder du en guld metalspand med en indbygget Bluetooth-højtaler. Denne elegante og praktiske spand giver dig mulighed for at nyde din yndlingsmusik, mens du nyder dine forfriskninger. Spandens gyldne farve tilføjer en luksuriøs og festlig stemning til din oplevelse.

Pakken inkluderer også 2 flasker Scavi & Ray Ice Prestige, en italiensk prosecco, der er perfekt til at skabe festlig stemning og nyde øjeblikket med elegance og bobler. Derudover får du 2 poser håndlavede vintage chips af højeste kvalitet, der tilføjer en sprød og velsmagende dimension til din oplevelse.

For at tilføje en lækker smag til dine snacks får du også Snack Attack - Honey Peanuts, knasende peanuts med et sødt strejf af honning, samt Snack Attack - Pretzel balls, sprøde pretzelkugler, der giver en sjov og knasende tekstur til dine smagsoplevelser.

Alt er elegant pakket i den gyldne metalspand, der ikke kun tilbyder en praktisk opbevaringsløsning, men også tilføjer en luksuriøs og festlig stemning til din oplevelse. Den indbyggede Bluetooth-højtaler giver dig mulighed for at skabe den perfekte soundtrack til din aften.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna