Indlæser...

Bruni "Regio" Vermentino/Chardonnay Toscana FL 75

Varenummer
9395
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

99,00 kr.

Beskrivelse

Smagfuld Bruni "Regio" med Vermentino Chardonnay druer fra Toscana

Denne lækre chardonnay er en vin, som har meget karakter, og som nydes af mange i hele verden. Bruni Regio Vermentino/Chardonnay Toscana dyrkes i Toscana, et sted nær Maremmakysten, som er et særligt kendt sted for vin. Druerne, som anvendes til denne vin er både Vermentino og Chardonnay, og begge typer druer bliver høstet sidst i august måned, og derudover bliver de høstet i begyndelsen af september. Den næste proces, som denne vin gennemgår er en gæring, som sker i rustfri ståltanke. Her sørger man for, at temperaturen konstant er på 16-17 grader.
 
Det, som man får med denne Bruni "Regio" er en vin med en yderst frisk smag, og desuden er smagen meget afrundet. Hæld den i et glas og nyd hvordan de skønne druer kommer til deres ret når de rammer din mund og skaber en helt bestemt følelse. Størstedelen af de druer, som anvendes til denne vin er Vermentino og der er hele 70% af denne type drue, mens der blot er 30% af den anden drue, som anvendes, nemlig chardonnay. Alkoholprocenten i vinen er 12,5%, hvilket er en helt almindelig alkoholprocent for sådan en slags vin.
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna