Indlæser...

Brødkurve - sæt af 2 stk.

Varenummer
673668
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

129,00 kr.

Beskrivelse

Introducerer et elegant brødkurve sæt bestående af 2 stk. - en perfekt løsning til at præsentere og servere brød, bagværk eller frugt på en stilfuld måde. Disse to brødkurve kommer i forskellige størrelser, der passer til enhver serveringsanledning, og kan nemt opbevares indeni hinanden for at spare plads. Fremstillet af holdbart og letvægtsmateriale er disse kurve designet til at holde deres form og udseende gennem mange års brug.


Den unikke vævning og moderne design vil gøre dette brødkurve sæt til et attraktivt tilbehør på ethvert bord og et samtaleemne blandt dine gæster. Giv dit køkken og spiseoplevelse et løft med dette smukke og funktionelle sæt af brødkurve.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna