Indlæser...

Brødkniv (34 cm)

Varenummer
9980
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

34,00 kr.

Beskrivelse

En Skarp Brødkniv Gør Kæmpe Forskel

At have en skarp brødkniv er lige så vigtigt som at have en skarp kokkekniv. Det gør en kæmpe forskel på brødet. Hvis du forsøger at skære et brød med en sløv kniv, vil du skulle presse så hårdt ned på brødet, at det falder sammen, og skorpen vil flække. Det er ingen interesserede i. Så tag og invester i en skarp brødkniv og mærk forskellen selv.

Denne brødkniv er lavet af rustfrit stål, hvilket gør den holdbar og nem at rengøre. Med en længde på 34 cm er den perfekt til at skære igennem brød uden at beskadige det. Den sølv/sorte farve tilfører et stilfuldt touch til dit køkken.

Uanset om du er professionel kok eller bare elsker at lave mad derhjemme, vil denne skarpe brødkniv være et uundværligt redskab i dit køkken.


Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna