Indlæser...

Brockmans Gin Orange Kiss FL 70

Varenummer
687438
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

299,00 kr.

Beskrivelse

Brockmans Orange Kiss Gin er et produkt fra Brockmans, et firma grundlagt i 2010 af fire venner, der ønskede at skabe en gin, der adskilte sig fra traditionelle brands. Dette unikke produkt er en ny fortolkning af gin, hvor sensualitet, sanser og luksus er lige så vigtig som smag.


Brockmans Orange Kiss Gin er lavet ud fra en kompleks opskrift med udsøgte ingredienser som Valencia-appelsiner, triple sec, italiensk enebær, citronskal fra spanske citroner fra Murcia, appelsinskal fra spanske appelsiner, bulgarsk koriander, indokinesisk kassiabark, kinesisk lakrids, belgisk og saksisk angelikarod, spanske mandler, og italiensk violrod.


Resultatet er en unik gin med en fyldig frugtsmag, der adskiller sig markant fra andre gins. Dens smagsprofil er forfriskende med noter af appelsin, citrus, enebær, koriander, kanel, lakrids og meget mere i en harmonisk blanding, der gør denne gin både blød og rund, men også let krydret med et perfekt touch af sødme.


Brockmans Orange Kiss Gin er både intens og blød, og den er fremragende, når den nydes ren med isterninger. Den unikke smag træder endnu mere frem i cocktails. Produktet har en alkoholprocent på 40%, og kommer fra Storbritannien. 

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna