RAW

RAW blendere bruger højhastighedsblade til at blande ingredienserne sammen på en mere intens måde end omrøring. Dette resulterer i en mere homogen blanding og en jævn konsistens, som er især vigtig for cocktails, der indeholder ingredienser, der normalt ikke kan blandes sammen, såsom friske frugter eller nødder. Er du interesseret kan du læse mere her

Indlæser...
Stigende orden
 1. RAW Blender 3,5HK 1,5L 2200W touch display Sort RAWQ3.0 by Raw Blende color Sort
  RAW Blender 3,5HK 1,5L 2200W touch display Sort
  5.009,00 kr.
 2. RAW Blender X 2.5 Turbo Sort 2.5HP 2.2L RAWX2.5TURBO.B by Raw Blende color Sort
  RAW Blender X 2.5 Turbo Sort 2.5HP 2.2L
  1.509,00 kr.
 3. RAW Blender X 2.5 Turbo Guld 2.5HP 2.2L RAWX2.5TURBO.G by Raw Blende color Guld
  RAW Blender X 2.5 Turbo Guld 2.5HP 2.2L
  1.499,00 kr.
 4. RAW Blender X 2.5 Turbo Rød 2.5HP 2.2L RAWX2.5TURBO.R by Raw Blende color Sort
  RAW Blender X 2.5 Turbo Rød 2.5HP 2.2L
  1.509,00 kr.
 5. RAW Blender Fuel Black 2.5HP 2.2L - Sølv RAWF2.5.S by Raw Blende color Sølv
  RAW Blender Fuel Black 2.5HP 2.2L - Sølv
  1.999,00 kr.
 6. RAW Blender X6000 4,0HK 3,6L  2380W Sort RAWX6000B3,6 by Raw Blende color Sort
  RAW Blender X6000 4,0HK 3,6L  2380W Sort
  5.409,00 kr.
 7. RAW Blender X 2.5 Turbo Hvid 2.5HP 2.2L RAWX2.5TURBO.W by Raw Blende color Hvid
  RAW Blender X 2.5 Turbo Hvid 2.5HP 2.2L
  1.409,00 kr.
 8. RAW Blender X5800 2.5HP 2.5L 1800W Sort RAWX5800.B by Raw Blende color Sort
  RAW Blender X5800 2.5HP 2.5L 1800W Sort
  3.509,00 kr.
 9. RAW Blender Fuel Black 2.5HP 2.2L - Hvid RAWF2.5.W by Raw Blende color Hvid
  RAW Blender Fuel Black 2.5HP 2.2L - Hvid
  1.999,00 kr.
 10. RAW Blender X 2.5 Turbo Sølv 2.5HP 2.2L RAWX2.5TURBO.S by Raw Blende color Sølv
  RAW Blender X 2.5 Turbo Sølv 2.5HP 2.2L
  1.509,00 kr.
Stigende orden

Hvad gør RAW-blenderen så speciel?

Der hvor RAW blenderen virkelig adskiller sig fra den mere traditionelle blender, er den absurde store kraft der ligger i motoren. Den har gerne op mod 4 hestekræfter samt et utrolig højt antal omdrejninger i minuttet.

Hvis vi skal give RAW Blender en anmeldelse, så passer den utrolig godt til dig, som gerne vil have så mange mineraler og vitaminer med som muligt. På grund af den høje kraft så har RAW blenderen evnen til at nedbryde cellevæggen i frugter og grøntsager, hvilket netop frigiver et højere indhold af vitaminer og mineraler.

Du kan altså nemt blende hårde fødevarer uden at skulle bekymre dig om motoren bryder sammen. Desuden er disse blendere udstyret med modstandsdygtige gummifødder, der gør blenderen skridsikker, når du blender dine fødevarer.

Med til selve blenderen følger der naturligvis en RAW Blender Kande, som varierer størrelsesmæssigt alt efter størrelsen på den specifikke blender.

Bedst i RAW Pro Blender test

Der findes et utal af modeller indenfor den vidunderlige verden af Raw Blendere. Ofte kan du gennemskue størrelsen og kraften der ligger i de forskellige modeller, da de står beskrevet som: RAW Blender Pro x1500, RAW Blender x1300 eller RAW Pro Blender x6000 blot for at nævne et par eksempler.

En af de mere populære modeller er den såkaldte RAW Blender - x2,5 Turbo. Vi forhandler den i mange forskellige farver, så hvis det er en RAW Blender – x2 5 Turbo, som du godt kunne tænke dig, så skal du i hvert fald ikke holde dig tilbage, fordi den ikke lige er at finde i en stil, der passer dine behov.

Hvis vi skulle komme med vores anbefalinger, så vil du altså få meget værdi for pengene med en RAW Blender – x2.5 Turbo. Både hvis du har tænkt dig at anvende den som en almindelig køkkenmaskine, men også hvis du mere specifikt har tænkt dig at anvende den som en barmaskine.

Brug RAW Blenderen til at lave en lækker og varieret kost

En af de bedste ting du kan gøre for sin sundhed, det er at leve af varieret kost. For jo flere forskellige madvarer du spiser, jo sundere vil du være.

En måde hvorpå du kan gøre noget ved dette er ved hjælp af en RAW Pro Blender, som er en måde, hvorpå det er lidt nemmere at lave lækker og varieret kost.

Noget af det, som flere og flere indtager i stedet for en klassisk snack, er en smoothie. Aldrig før har så mange mennesker spist frugt i flydende form, og det er da også noget, som kan ses på den generelle sundhed, da smoothies er en god kilde til næring og vitaminer.

Det eneste du behøver er en Wilfa Raw Fuel Blender, og hvis du alligevel er i gang, kan du lige så godt købe en af de rigtig gode, som har mange forskellige funktioner, og som har en meget stærk indbygget motor. Wilfa RAW Fuel Blender er i test blevet modtaget utrolig positivt, og må i den grad siges at høre under kategorien for professionel blender. Den er i rustfrit stål, og så kan den holde i mange år.

Skal du lave en smoothie med en  Raw Turbo Slowstart Blender så behøver du ikke at vente i mere end et par sekunder, før du har en lækker, smuk og sund smoothie. Hvor du måske tidligere har været tilbøjelig til at spise en müslibar eller en enkelt frugt, kan du nu få endnu flere frugter på én gang, hvilket vil gøre noget godt for sundheden.

Desuden er det en rigtig god måde at blive ekstra kvikket op på, da det vil give dit blodsukker et ordentligt boost, som vil få dig til at præstere bedre.

RAW-Blenderen er god for mere end blot en smoothie

Det er ikke kun smoothies, som du kan lave med en RAW Blender. Der er også mange andre ting, som du kan lave. Hvis vi skal blive i den sundere afdeling, så kan du lave mange lækre supper ved hjælp af denne RAW Blender.

Du kan blot blende dine yndlingsgrøntsager, varme dem op og snart har du en lækker suppe, som du nok skal blive glad for at nyde. Her kan du for eksempel lave en helt klassisk tomatsuppe, som du kan peppe lidt op ved hjælp af en god portion fløde, som kan få alt til at smage endnu bedre.

Derudover er det også klart, at du også får brug for mange, lækre krydderier, som du også blot kan hælde i blenderen, og så bliver det blendet sammen med alle grøntsagerne.

Også til drinks er en Raw blender en rigtig god ting at have. Mange mennesker har en ide om, at en god strawberry daiquiri er noget, som man nyder, når man er på bar, da det ikke er noget, man selv kan lave. Det er dog langt fra sandheden. Har du en god Raw Blender er det ingen sag at lave en daiquiri, og det er ligegyldigt hvilken type der er tale om. Husk selvfølgelig altid at servere i et flot Daiquiri Glas.

Har du børn, ved du hvor stort et arbejde, det kan være at lave mad til hele familien. Men med en RAW blender x6000, bliver det meget nemmere, da du blot kan udvælge nogle sunde madvarer, som du kan blende og dernæst varme en smule og så servere for dit barn. Her er det især gulerødder, som er meget udbredt at give til sine børn, men også mange andre grøntsager kan være en dejlig ting at give.

Broccoli er en flot grøntsag, som de fleste børn også kan lide, hvis blot du blender den og også tilføjer andre grøntsager.

Som du kan læse dig frem til, er mulighederne nærmest uendelige, når du først har taget hul på dit RAW Blender eventyr. Det er en fantastisk følelse at opleve den imponerende kraft, som blenderen lægger for dagen, når den blander ingredienserne sammen på en mere intens måde end omrøring.

Du vil hurtigt opdage, at en RAW blender kan bruges til meget mere end at lave smoothies. Du kan også eksperimentere med at lave lækre supper, dips, dressinger, saucer og meget mere. De mange muligheder vil snart indtage din krop og sætte et sundere præg på hverdagen, da du vil kunne tilføje flere sunde ingredienser i din kost.

Så tøv ikke med at tage hul på dit RAW Blender eventyr. Lad din kreativitet få frit spil og eksperimenter med forskellige ingredienser og opskrifter. Rigtig god fornøjelse!

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna