ISI

iSi Metallwarenfabrik GesmbH stammer fra Østrig, og har mere end 50 års erfaring med at producere metalvarer til fødevareindustrien. Særligt deres flødesprøjter har nået verden rundt som den bedste og mest anvendte.

Udviklingen af de trykholdige sprøjter kræver stor ekspertise, og stiller høje krav til de materialer der bruges. Der findes mange kopier af teknologien, men som de selv pointerer, så er der kun en ægte flødesprøjte

Her hos BarLife finder du et stort udvalg af sifoner og tilbehør hertil fra østrigske iSi. Hvis du ønsker at blive en smule klogere på, hvordan du kan få mest muligt ud af en iSi sifon flaske, kan du læse med her.

Indlæser...
Stigende orden
 1. ISI hovede 55013924 by ISI color Sort
  ISI hovede
  87,00 kr.
 2. Sifonflaske Gourmet 1L ISI 1703 by ISI color Sort
  Sifonflaske Gourmet 1L ISI
  839,00 kr.
 3. Isi Soda Sifonflaske - retro 1060 by ISI color Sort
  Isi Soda Sifonflaske - retro
  629,00 kr.
 4. Sifonflaske Gourmet 0,5L ISI 1603 by ISI color Sort
  Sifonflaske Gourmet 0,5L ISI
  749,00 kr.
 5. Sifonflaske 1ltr ISI 1730 by ISI color Sort
  Sifonflaske 1ltr ISI
  669,00 kr.
 6. 5%
  ISI Tragt og sigte til Sifonflaske 2714 by ISI color Sort
  ISI Tragt og sigte til Sifonflaske
  Tilbudspris 359,00 kr. Normalpris 379,00 kr.
 7. Isi Gourmet kit 2718 by ISI color Sort
  Isi Gourmet kit
  189,00 kr.
 8. Sifonflaske 0.5ltr ISI 1630 by ISI color Sort
  Sifonflaske 0.5ltr ISI
  929,00 kr.
 9. Isi infusionssæt til flødesprøjte 2722 by ISI color Sort
  Isi infusionssæt til flødesprøjte
  319,00 kr.
 10. Sifonflaske Gourmet 0,25L ISI 1403 by ISI color Sort
  Sifonflaske Gourmet 0,25L ISI
  759,00 kr.
 11. Isi Sifon Holde ISIHolDer by ISI color Sort
  Isi Sifon Holde
  359,00 kr.
 12. Isi dekorationssæt til flødesprøjte 2715 by ISI color Sort
  Isi dekorationssæt til flødesprøjte
  139,00 kr.
 13. Isi whip tyl - grå 2017186 by ISI color Grå
  Isi whip tyl - grå
  99,00 kr.
Stigende orden

Produktet og anvendelsesmuligheder

iSi producerer fløde- og sodasifoner til hoteller, restauranter, storkøkkener og private husholdninger. Udover sifonflasker leverer de også iSi sifon reservedele, så brugerne altid har muligheden for at holde udstyret i god stand.

Deres udstyr hjælper med at gøre arbejdet lettere, og er samtidig med til at bistå køkkenet eller madproduktionen med udvikling af nye innoverende gastronomiske oplevelser.

Først var flødesprøjten kun tiltænkt forarbejdning af fløde til creme eller skum, men senere kom flere andre muligheder frem. F.eks. kan du også bruge en iSi flødesifon til supper, saucer og desserter.

Princippet er enkelt – hæld væsken i beholderen, skru toppen på, indsæt gaspatron, og med et let tryk, så er væsken klar som creme eller skum. Toppen med patron kan genbruges et par gange, inden den skal skiftes ud.

 

Materialer og kvalitet

Virksomheden er ISO-certificeret, hvilket betyder at brugeren er garanteret en ekstra sikkerhed. I og med at en flødeskumssprøjte arbejder med tryk, er det ekstra vigtigt at alle forhold, er som de skal være.

Stål, kraftig plast, solide pakninger med mere, er med til at gøre produkterne sikre at anvende. Du kan altså være helt rolig, når du tryller med din flødesifon i køkkenet.

Netop sikkerheden er et parameter, hvor iSi især adskiller sig fra konkurrenterne på markedet. De formår altså at skabe produkter, som bare lige er den tand bedre. Den høje kvalitet i materialerne gør også, at deres produkter er meget holdbare, og at de kan bruges dag ud og dag ind, uden problemer.

At levere produkter til industrien og professionelle køkkener betyder, at der er endnu større krav at leve op til, hvilket iSi i sandhed må siges at gøre med stor præcision. For eksempel er deres tilbehørspakker tilpasset sådan, at den enkelte kok eller konditor har uanede muligheder for at skabe flotte dekorative anretninger, eller bruge flødesprøjten til at pumpe fyld ind i bagværk eller komplicerede kød- eller stegeretter. iSi gør altså det komplicerede køkken og bageri enkelt og nemt.

 

De rette patroner til den rette sifon

Når det kommer til valget af sifon patroner, så er der nogle specifikationer, som du lige skal være opmærksom på, inden du foretager dit køb.

Helt konkret taler vi her om forskellen på CO2-patroner og N2O patroner. Lige præcis når det kommer til iSis produkter, er det relativt nemt at gennemskue, da en iSi sifon patron naturligvis passer til en iSi sifon.

iSi patroner vil høre under N2O-patronen, da denne indeholder en gasart, som kaldes dinitrogenoxid. Det opløses nemt i de mere fedtholdige væsker såsom fløde, og derfor er det netop vigtigt, at det er denne type iSi patroner til din iSi sifon, som du bruger. Desuden betegnes denne type patron som smagsneutral, hvilket er fordelagtigt, når du laver flødeskum med din flødeskumssifon.

Den anden type patron er CO2 versionen, som du primært bruger til en sodastream. Det opløses nemlig nemt i vand og afgiver samtidig en syrlig eftersmag, som du kan smage, hvis du f.eks. drikker en slatten danskvand.  

Du kan finde vores store udvalg af både flødeskumspatroner og sodastreamspatroner lige her.  

 

De forskellige iSi sifoner

Du kan vælge mellem flere forskellige modeller af sifoner fra iSi, og det som du skal vælge efter, kommer fuldstændig an på dit behov.

For det første skal du finde ud af, om det skal være en iSi sifon flaske på 1 liter, eller om den ikke skal være større end ½ liter.

Derudover er der også forskel på, om det er en flødeskums sifon tilegnet det professionelle køkken, eller om det er til privaten. Du kan sagtens vælge at anskaffe en model, som en iSi Thermo Express Whip Sifon. Dog skal du være opmærksom på, at denne er dyrere, og ikke som sådan er nødvendig hjemme i privaten. Der kan du sagtens nøjes med noget lidt mindre effektivt.

Her kan vi anbefale denne sifon, som efterlever alle de krav, som du måtte have, og som du nemt kan bruge til at eksperimentere med nye lækre opskrifter.

 

Lidt inspiration til at slutte af på

Med al den snak om flødeskums patroner, sodasifoner og de forskellige modeller, tænker vi, at der på sin plads lige at give dig lidt inspiration til, hvilke former for lækre sager som en sifon kan bidrage til.

Hvis vi lægger ud i det gastronomiske hjørne, så findes der et hav af forskellige sifon skum opskrifter. Et godt eksempel kunne her være, at du bruger din sifon til at lave bearnaise skum. Generelt er det lækkert at lave skum af forskellige saucer, som principielt fungerer på samme måde, som når du vil lave flødeskum.

Bevæger vi os over i det festlige hjørne, så er der adskillige drinks og shots, som med fordel kan drage nytte af flødesifonens kundskaber.

Du får lige en opskrift på Galliano Hot Shot, så du kan se hvad vi mener.

I stedet for at stå med piskeris eller håndmixer, så er du sikret perfekt flødeskum, hver gang du anvender en sifon, hvilket bare gør drinken eller shottet det bedre.

 

Her hos BarLife finder du ofte en iSi sifon på tilbud, så er du ude efter en god pris på din iSi sifon, kan du med fordel holde dig opdateret om vores produkter.

Og ellers håber vi, at du er klar til at give den gas med sifonerne, så der kan blive kreeret lækre drinks og madretter.

Rigtig god fornøjelse!

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna