ISI

iSi Metallwarenfabrik GesmbH stammer fra Østrig og har mere end 50 års erfaring med at producere metalvarer til fødevareindustrien og særligt deres flødesprøjter har nået verden rundt, som den bedste og mest anvendte. Udviklingen af de trykholdige sprøjter kræver stor ekspertise, og stiller høje krav til de materialer der bruges. Der findes mange kopier af teknologien, men som de selv pointerer, så er der kun en ægte flødesprøjte. Læs mere her 
Indlæser...
Stigende orden
Side
 1. 0%
  SALE
  Sifonflaske Gourmet 1L ISI 1703
  Sifonflaske Gourmet 1L ISI
  698,75 kr
 2. Sifonflaske Gourmet 0,5L ISI 1603
  Sifonflaske Gourmet 0,5L ISI
  625,00 kr
 3. 1%
  SALE
  ISI INSPIRATION - opskriftsbog ISI-in-bog
  ISI INSPIRATION - opskriftsbog
  48,75 kr
 4. 0%
  SALE
  Isi whip tyl - grå 2017186
  Isi whip tyl - grå
  98,75 kr
 5. 0%
  SALE
  Isi Gourmet kit 2718
  Isi Gourmet kit
  288,75 kr
 6. 0%
  SALE
  Sifonflaske 1ltr ISI 1730
  Sifonflaske 1ltr ISI
  612,50 kr
 7. 0%
  SALE
  Isi Soda Sifonflaske - retro 1060
  Isi Soda Sifonflaske - retro
  698,75 kr
 8. 0%
  SALE
  Isi infusionssæt til flødesprøjte 2722
  Isi infusionssæt til flødesprøjte
  258,75 kr
 9. ISI Tragt og sigte til Sifonflaske 2714
  ISI Tragt og sigte til Sifonflaske
  310,00 kr
 10. Isi start kit - 7 dele 55013290
  Isi start kit - 7 dele
  1.106,25 kr
Stigende orden
Side
Produktet og anvendelsesmuligheder
iSi producerer fløde- og sodasifoner til hoteller, restauranter, storkøkkener og private husholdninger, og leverer også tilbehør samt reservedele. Deres udstyr hjælper med at gøre arbejdet lettere, og er samtidig med til at bistå køkkenet eller madproduktionen med udvikling eller innovation. Først var flødesprøjten kun tiltænkt forarbejdning af fløde til creme eller skum, men senere kom flere andre muligheder frem. For eksempel til supper, saucer, og desserter. 
Princippet er enkelt – hæld væsken i beholderen, skru toppen på, indsæt gaspatron, og med et let tryk, så er væsken klar som creme eller skum. Toppen med patron kan genbruges nogle gange, og så skal den skiftes.
Materialer og kvalitet
Virksomheden er ISO certificeret og det betyder en ekstra sikkerhed for forbrugeren. Flødesprøjten arbejder med tryk, og derfor skal alt være i orden, Stål, kraftig plast, solide pakninger med mere, er med til at gøre det helt sikkert at anvende deres flødesprøjte i køkkenet. Det er også det, der adskiller dem fra andre producenter på markedet, at de vil lidt mere og lidt bedre. Den høje kvalitet i materialerne gør også, at deres produkter er meget holdbare og at de kan bruges dag ud og ind, uden problemer.
At levere til industrien og professionelle køkkener betyder, at man har endnu større krav at leve op til, og det gør iSi med stor præcision. For eksempel er deres tilbehørspakker tilpasset sådan, at den enkelte kok eller konditor har uanede muligheder for at skabe flotte dekorative anretninger, eller bruge flødesprøjten til at pumpe fyld ind i bagværk eller komplicerede kød- eller stegretter. iSi gør det komplicerede køkken eller bageri enkelt og nemt. Helt efter deres egen mission eller opskrift.
 
Trustpilot ratings 4.6 Google ratings 4.6
Copyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna