ISI

iSi Metallwarenfabrik GesmbH stammer fra Østrig og har mere end 50 års erfaring med at producere metalvarer til fødevareindustrien og særligt deres flødesprøjter har nået verden rundt, som den bedste og mest anvendte. Udviklingen af de trykholdige sprøjter kræver stor ekspertise, og stiller høje krav til de materialer der bruges. Der findes mange kopier af teknologien, men som de selv pointerer, så er der kun en ægte flødesprøjte. Læs mere her 
Faldende orden
Side
 1. Thermo Express Whip 1L - ISI
  Thermo Express Whip 1L - ISI
  1.799,00 kr
  Quickview
 2. -17%
  Isi start kit - 7 dele
  Isi start kit - 7 dele
  Tilbudspris 999,00 kr Normalpris 1.199,00 kr
  Quickview
 3. iSi - Easy Whip Flødesifon 0,5 L - Hvid
  iSi - Easy Whip Flødesifon 0,5 L - Hvid
  319,00 kr
  Quickview
 4. ISI Tragt og sigte til Sifonflaske
  ISI Tragt og sigte til Sifonflaske
  399,00 kr
  Quickview
 5. Isi dekorationssæt til flødesprøjte
  Isi dekorationssæt til flødesprøjte
  229,00 kr
  Quickview
 6. Pakning til ISi easy
  Pakning til ISi easy
  119,00 kr
  Quickview
 7. -8%
  Sifonflaske Gourmet 0,25L ISI
  Sifonflaske Gourmet 0,25L ISI
  Tilbudspris 669,00 kr Normalpris 729,00 kr
  Quickview
 8. Sifonflaske 0.5ltr ISI
  Sifonflaske 0.5ltr ISI
  649,00 kr
  Quickview
 9. Isi infusionssæt til flødesprøjte
  Isi infusionssæt til flødesprøjte
  259,00 kr
  Quickview
 10. Thermo Whip Plus 1/2L ISI
  Thermo Whip Plus 1/2L ISI
  1.049,00 kr
  Quickview
Faldende orden
Side
Produktet og anvendelsesmuligheder
iSi producerer fløde- og sodasifoner til hoteller, restauranter, storkøkkener og private husholdninger, og leverer også tilbehør samt reservedele. Deres udstyr hjælper med at gøre arbejdet lettere, og er samtidig med til at bistå køkkenet eller madproduktionen med udvikling eller innovation. Først var flødesprøjten kun tiltænkt forarbejdning af fløde til creme eller skum, men senere kom flere andre muligheder frem. For eksempel til supper, saucer, og desserter. 
Princippet er enkelt – hæld væsken i beholderen, skru toppen på, indsæt gaspatron, og med et let tryk, så er væsken klar som creme eller skum. Toppen med patron kan genbruges nogle gange, og så skal den skiftes.
Materialer og kvalitet
Virksomheden er ISO certificeret og det betyder en ekstra sikkerhed for forbrugeren. Flødesprøjten arbejder med tryk, og derfor skal alt være i orden, Stål, kraftig plast, solide pakninger med mere, er med til at gøre det helt sikkert at anvende deres flødesprøjte i køkkenet. Det er også det, der adskiller dem fra andre producenter på markedet, at de vil lidt mere og lidt bedre. Den høje kvalitet i materialerne gør også, at deres produkter er meget holdbare og at de kan bruges dag ud og ind, uden problemer.
At levere til industrien og professionelle køkkener betyder, at man har endnu større krav at leve op til, og det gør iSi med stor præcision. For eksempel er deres tilbehørspakker tilpasset sådan, at den enkelte kok eller konditor har uanede muligheder for at skabe flotte dekorative anretninger, eller bruge flødesprøjten til at pumpe fyld ind i bagværk eller komplicerede kød- eller stegretter. iSi gør det komplicerede køkken eller bageri enkelt og nemt. Helt efter deres egen mission eller opskrift.
 
Drukspil
Sådan bruges en Boston Shaker
Lær mere om shakere
Sådan bruger du en cocktail muddler
Sådan laver du en drinksdispenser ud af en vandmelon
Copyright © 2019 Barlife Aps