Sendes til:

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,- / Fri fragt ved køb over 599,- / Dag-til-dag levering / 14 dages returret

Dansk E-mærket webshop / Fragt kun 45,-

- Skift
Hamilton Beach blender - Kvalitetsblender til baren eller privaten →
0 0,00 DKK
Kurv

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Hamilton Beach

Hamilton Beach blender til baren eller privat

Hamilton Beach Brands, Inc. er en amerikansk producent som gør sig i køkkenudstyr – blendere, mixere, toastere, luftrensere, strygejern og meget mere, til både det professionelle og private marked. De leverer til hele verden, men deres største markeder er USA, Canada og Mexico.

I de senere år er de trådt ind på det europæiske marked, og i særdeleshed Danmark, som har opdaget Hamilton Beach blendernes store styrke i kvalitet og effektivitet.

Hos Barlife er det primært deres blendere, kande skyller og deres drinkmixer som folk er vilde med. Vores udvalg er det bedste af deres mange produkter, og vi har håndplukket disse, fordi de lever op til alt det, som danskerne ser som det vigtigste, når det handler om udstyr der holder hvad der er blevet lovet. Det danske marked er meget kræsen, og derfor passer dette udvalg godt på den danske forbruger.

Læs mere ↓

Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side
 1. Hamilton Beach Tango

  Hamilton Beach Blender Tango m/kande 1,4L

  Hamilton Beach Tango Lillebroren til Hamilton Beach Tempest er også i vores sortiment. Med 1HK og 1,5 liter beholder, har du den perfekte blender til din hjemmebar. Blenderen kan fremstille 0,5 liter Daquiri på 15 sekunder, hvorfor du sparer meget tid med denne barblender. INFO: - 1,5 liter beholder i forstærket polycarbonat (beholderen er så holdbar, at du kan stå på den) - Kraftfuld 1 HK motor i høj kvalitet - plasthus med gummiben for optimalt greb. - 4 delt knivesæt i rustfrit stål og stålkobling, sikre dig sammen med hamiltons kvalitets garanti mange års glæde. - Industriel kvalitet (kan klare mange års arbejde i restaurationsmiljø) - Wave-Action, der tvinger blendermassen ned i kanden, så kniven hurtigt skærer alt ensartet. - Mange hastigheder og PULS-funktion. - Autosluk - 2 års garanti Vis detaljer
  5.199,00 DKK
  Prisgaranti

 2. Drinkmixer Væghængt Hamilton Beach m/1 stålbæger

  Drinkmixer Væghængt Hamilton Beach m/1 stålbæger

  Enkel drinksmixer med smart vægmontering

  En god drinksmixer vil ofte blive brugt, men en ting, som ofte kendetegner en drinksmixer er, at den er meget stor og derfor tager meget plads bag baren. Det er dog ikke tilfældet for Hamilton Beach drink mixer HMD300, da den har den store fordel, at den er vægmonteret. Det vil sige, at du ikke behøver at lade denne drinksmixer flyde på bordet da du blot kan hænge den op og så er den ikke til gene for nogen som helst. Den er meget nem at hænge op og det vil du hurtigt kunne finde ud af.
  Vis detaljer
  4.799,00 DKK
  Prisgaranti

 3. Manuel citruspresser - Hamilton Beach

  Juicer manuel, Hamilton Beach

  Robust manuel citruspresser

  Selvom elektriske maskiner, som kan bruges til det ene og det andet meget ofte kan være rigtig gode er der dog også nogle maskiner, som altid bør være manuelle så som denne citruspresser, som er manuelt styret. Det er nemlig din egen kraft, som du bruger til at presse citroner med og det gør, at det bliver rigtig godt det citrussaft du får presset. Den overflade, som er gældende for denne citruspresser fra Hamilton Beach er syrefat og lavet i kron og desuden har den generelt gode komponenter.
  Vis detaljer
  2.999,00 DKK
  Prisgaranti

 4. Spindel Drinksmixer - Hamilton Beach

  Spindel Drinksmixer - Hamilton Beach

  Smart drinksmixer fra Spindel

  Flere og flere vælger at købe en drinksmixer til deres bar da der er rigtig mange penge at spare når man køber sådan en drinksmixer. Det man kan gøre er, at man kan nyde denne drinksmixer bag baren og gøre arbejdet meget hurtigere. For med en 300W motor er man sikker på, at maskinen fungerer. Der er en hastighedskontakt oven på Spindel drinksmixeren fra hamilton Beach, som gør, at du selv kan styre hvilken hastighed du ønsker. I sig har den desuden en rørepind, som er det man rører med.
  Vis detaljer
  3.999,00 DKK
  Prisgaranti

 5. DrinksMixer - Hamilton Beach (HMD400)

  Drinkmixer Triple Hamilton Beach m/3 stålbægre

  Smart drinksmixer med tredobbelt motor

  Hvis man har en stor bar, så vil man opleve, at der skal mixes rigtig mange drinks og det kan ofte være for stort et arbejde for mennesker og i disse tilfælde må man få hjælp fra for eksempel DrinskMixer, som er en maskine, som hamilton Beach har lavet. Den har modellen HMD400 og netop denne model er kendt for at have tre individuelle motorer, hvilket gør maskinen rigtig stærk og yderst effektiv når der skal mixes drinks. Vibrationer de minimeres i maskinen hvilket er rart for barpersonalet.
  Vis detaljer

  Pris: 13.999,00 DKK

  Specialpris: 12.499,00 DKK

  Prisgaranti

 6. Citrus juicer - Hamilton Beach 1G96700

  Juicer elektrisk, Hamilton Beach m/3 pressehoveder

  Elektrisk og effektiv Hamilton Beach citrus juicer

  Skal der laves en rigtig god citrus juice så får man brug for en god citrus juicer. I denne situation er der rigtig mange, og faktisk flere og flere med tiden, som vælger at købe sig den smarte citrus juicer fra Hamilton Beach, hvilket især skyldes, at den er så god. Hamilton Beach citrus juiceren er lavet af rustfri stål, hvilket gør den meget holdbar. Desuden kan man nemt placere kander og forskellige flasker nedenunder så du kan lave citrus juice direkte ned i en drink eller i en serveringsflaske.
  Vis detaljer
  5.999,00 DKK
  Prisgaranti

 7. Hamilton Beach Stavblender

  Hamilton Beach Stavblender

  Den kraftigeste stavblender på markedet. 

  Er du også træt af at brænde den ene stavblender af, efter den anden sammen ved selv de mest enkle blender opgaver? Så er det måske på tide at investere i den kraftigste stavblender på markedet! Denne stavblender har en kniv der er bygget op med fire uens blade, hvilket er med til at sikre dig det mest perfekte blender resultat. Kniven har yderligere to forskellige omløbsretninger hvilket gør den ideel til at selv de sværeste blender opgaver. Hamilton Beach stavblenderen har en elegant motordel i kraftig sort plast og med aftagelig underdel, hvor kniven er placeret så den let og ubesværet kan rengøres. Blenderens kniv er beskyttet af fire stålfødder i flot rustfrit stål. Uanset hvor meget og hvad du har brug for at blende i dit køkken, er det nu muligt med denne både elegante og funktionelle blender, der er let både at benytte og rengøre. Specifikationer - Materiale: Plast, rustfrit stål - Farve: Sort, krom - Mål: H: 445 mm. Ø: 76 mm. - El: 230 V., 175 W.

  Vis detaljer
  1.999,00 DKK
  Prisgaranti

 8. Hamilton Beach Rio Blender

  Hamilton Beach Rio Blender 1,25L

  Hamilton Beach RIO Blender "Den lille af dem", Her for du en blender af kvalitet, dog ikke med så meget kraft som de andre fra Hamilton Beach. Denne blender er lavet til din hjemmebar, perfekt til smoothie, drinks og knust is til cocktails. Skal du inponere din gæster i hjemmebaren er dette til dig, du vil ikke fortryde købet af denne super blender.
   
  Produkt info:
  -Lasthus med gummiben
  -Tænd-/slukknap med pulsfunktion.
  -Høj og lav hastighedsknap.
  -Rustfri stålkniv, 4-bladet.
  -Wave-action-kande der tvinger blendemassen op og ned i kanden, så kniven skærer alt ensartet.
  -Beregnet for knust is.
   
  For mere kraft er det en Hamilton Beach Tango du skal ha fat i.
  Vis detaljer

  Pris: 3.299,00 DKK

  Specialpris: 2.799,00 DKK

  Prisgaranti

 9. Hamilton Beach Blender

  Kande 1,8L Komplet t/HB TEMPEST/SUMMIT/FURY

  Beholder Hamilton Beach Tempest. Tempest 1,9 liter beholder i forstærket polycarbonat (beholderen er så holdbar, at du kan stå på den) Leveringstid 1-3 arbejdsdage. Vis detaljer
  2.199,00 DKK
  Prisgaranti
 10. Hamilton Beach Tempest 3 HK

  Hamilton Beach Blender Tempest 3 HK m/kande 1,8L

  Hamilton Beach Tempest 3HK Hamilton Beach barblender model Tempest er en ægte fuldblods blender.

  Den er drevet af en 3HK elmotor, som sammen med det avancerede knivsystem kan tage sig af alt hvad du putter i den. Hvis tid er en faktor i din bar, vil du glæde dig til at få en Hamilton Beach Tempest blender. Hamilton Beach Tempest er blenderens superbil – den bedste på markedet. Blenderen er specielt fremstillet til restaurationer, hvor der bliver blendet mellem 25-49 drinks om dagen. INFO: - 1,9 liter beholder i forstærket polycarbonat (beholderen er så holdbar, at du kan stå på den) - Kraftfuld 3 HK motor i høj kvalitets plasthus med gummiben for optimalt greb. - 4 delt knivesæt i rustfrit stål og stålkobling, sikrer dig sammen med hamiltons kvalitet mange års glæde. - Industriel kvalitet ( kan klare mange års arbejde i restaurationsmiljø) - Wave-Action der tvinger blendermassen ned i kanden, så kniven hurtigt skærer alt ensartet. - Praktiske Push-buttons med diodelys for 2 speed - , jump- pulse, stop /start og on/off-knapper. - Autosluk - 2 års garanti -6000-15000 omdr/min. Mål: (BxDxH) : 178x203x457 mm Her får du utrolig kvalitet og ydeevne! Leveringstid 6-8 arbejds dage.
  Vis detaljer
  7.799,00 DKK
  Prisgaranti

 11. Hamilton Beach Drinkmixer

  Drinkmixer Hamilton Beach m/1 stålbæger 0,95L

  Hamilton Beach Drinksmixer Stålholder medfølger. Denne drinksmixer er af aller højeste industrielle kvalitet. Med den perfekt afbalancede motor mixer den uden irriterende vibrationer og halverer den normale tilberednings tid. Perfekt til alt fra milkshakes, cocktails, drinks, madlavning etc. INFO Kraftigere 1 / 3 HK Precision Motor. Bygget til at holde til mange års professionel brug. Forseglede permanent smurt kuglelejer. To-vejs Motor Aktivering. Her får du utrolig kvalitet og ydeevne! Vis detaljer
  4.799,00 DKK
  Prisgaranti

 12. Polycarbonat Beholder til Hamilton Beach Rio

  Polycarbonat Beholder til Hamilton Beach Rio

  Ekstra polycarbonat beholder til Rio blender

  Arbejder man i en bar vil man meget hurtigt få brugt det service, som der er bag baren og snart løber man tør. Det er derfor, at man allerede på forhånd kan sørge for at anskaffe sig denne polyarbonat beholder til Hamilton Beach Rio blenderen. For så behøver man ikke at bekymre sig over, at polycarbonat beholderen absolut skal gøres rent lige efter anvendelse da du har to eller måske endda flere at skifte imellem. Det er en af de rigtig gode ting ved denne Hamilton Beach Rio blender beholder.
  Vis detaljer
  1.399,00 DKK
  Prisgaranti
 13. Hamilton Beach Rio (HBB250S)

  Blender Hamilton Beach RIO m/stålbæger 0,95L

  Holdbar og hurtig Hamilton Beach Rio blender

  Denne blender er meget unik dad en er utrolig hurtig. Det er de færreste andre blendere, som kan slå Hamilton Beach Rio blenderen når det kommer til hastighed. For denne blender er rigtig hurtig og med den kan du forberede de lækreste drinks uanset om det er i baren, på diskoteket eller derhjemme. Hvis du er barejer og skal købe denne Rio blender vil dine bartendere takke dig da den er rigtig hurtig og meget nem at arbejde med, hvilket er det som gør denne Rio blender helt unik. 
  Vis detaljer

  Pris: 3.199,00 DKK

  Specialpris: 2.899,00 DKK

  Prisgaranti

 14. Blender Hamilton Beach FURY m/kande 1,8L

  Blender Hamilton Beach FURY m/kande 1,8L

  Fury bar blender med ekstra tilbehør

  Denne blender er i sig selv en drøm, men derudover har den en masse tilbehør, som man desuden får med og som også kan bruges. Fury Commercial bar blender er lavet til forskellige drikkevarer så som daiquiris og margaritas, shakes og slush ices og alle disse typer drikkevarer kan den nemlig håndtere da den er yderst alsidig. Du kan knuse hele frugter da den har en elektrisk effekt på 880 W, hvilket er meget for en blender, hvilket gør denne Fury Hamilton Blender til noget helt specielt og særligt.
  Vis detaljer
  6.499,00 DKK
  Prisgaranti

 15. Hamilton Beach Blender Eclipse (HBH750)

  Blender Hamilton Beach ECLIPSE m/støjskærm 1,4L

  Smart Hamilton Beach blender Eclipse

  Denne blender er meget holdbar, hvilket blandt andet skyldes, at den er fremstillet af et materiale, som er utroligt holdbart og det er selvfølgelig det famøse polycarbonat, der er tale om her. Du kan i Hamilton Beach blender eclipse blenderen blende op til 1,4 liter, hvilket er ret mange drinks af gangen. Du kan desuden høre hvad dine gæster siger da der er en støjreduceringsmekanisme på. Den har desuden en shield sensor som gør, at motoren automatisk stopper hvilket gør denne blender meget sikker.
  Vis detaljer
  11.699,00 DKK
  Prisgaranti

 16. 908™ Commercial Bar Blender - Hamilton Beach

  908™ Commercial Bar Blender - Hamilton Beach

  Kraftfuld og avanceret commercial blender

  Denne 908 blender fra Hamilton Beach hedder kommerciel fordi, at den er god at have et sted, hvor man skal tjene penge, som for eksempel kan være en bar eller et diskotek. Du kan med denne 908 Commercial Bar Blender fra Hamilton Beach lave en lækker daiquiri på 0,4l på blot 25 sekunder, hvilket bestemt ikke er nok til at gøre gæsterne utålmodige. Det er de færreste blendere som kan hamle op med den tid, som 908 Commercial Bar blenderen kan klare og det er bare med at gøre brug heraf.
  Vis detaljer
  2.499,00 DKK
  Prisgaranti

 17. Blender Hamilton Beach REVOLUTION m/kande 1,8L

  Blender Hamilton Beach REVOLUTION m/kande 1,8L

  Smart og alsidig Revolution blender

  Det er meget få ting, som du vil kunne komme i tanke om som ikke kan blendes i denne meget stærke Revolution Shaver Commercial blender fra mærket Hamilton Beach, som generelt er kendte for at lave rigtig gode blendere. Den er god at have i både den travle bar og på det travle diskotek da den lynhurtigt kan blende for eksempel isterninger. Så har du rigtig hurtigt en slush ice eller en frozen drink med den famøse Revolution Shaver Commercial blender fra Hamilton Beach.
  Vis detaljer
  33.999,00 DKK
  Prisgaranti

 18. Hamilton Beach Summit Blender (HBS850)

  Blender Hamilton Beach SUMMIT m/støjskærm 1,8L

  Summit blender med kraftig motor

  Det vigtigste for en god blender er, at den har en god motor og på det punkt er denne Summit blender fra mærket Hamilton Beach et godt valg, hvis man vil have en maskine, der holder. Du kan blandt andet bruge den til at blende isterninger, hvilket den kan gøre meget hurtigt. Det er der rigtig mange bartendere, som har brug for hvis man skal lave diverse frozen drinks. Og det er da også netop grunden til, at mange vælger HBS850 Summit blenderen fra Hamilton Beach, som er et sikkert valg.
  Denne blender har en kraftig motor med 3HP'er, som automatisk afkøles, og den er forsynet med en klar, lydisolerende polycarbonatbeholder. Desuden blandes det også isterninger og tilbyder en pulsfunktion med 10.000 U / Min. samt en bred vifte af forudprogrammerede cykler. De to cyklusser har 8.500 og 10.000 U / Min. Derudover har maskinen en USB-slot til at betjene blenderen med foruddefinerede programmer. Inden for 12 sekunder bliver din favoritdrink prepaired. Blenderen kan integreres i din bar. 

  1,8 L polycarbonat kande m/wawe-action og metalkobling
  Auto-blend funktion sikrer perfekt blend
  Kan nedfældes i bordplade
  Programmérbar via USB-stick
  Let at fjerne støjskærm for rengøring
  LED-display viser program og aktuel status
  Plasthus med gummifødder og Push-buttons
  Kandesensor med auto-stop ved løft
  3 Hk motor, 6 faste programmer + pulse-funktion

  Vis detaljer
  12.999,00 DKK
  Prisgaranti

 19. Blender TOURNANT CE-version - Hamilton Beach

  Foodblender Hamilton Beach EXPEDITOR 1,8L. kande

  En bar uden køkkenblender er som en drink uden is

  En hver bar har en solid og robust køkkenblender på sin udstyrsliste. Vores køkkenblender fra Hamilton Beach er det bedste bud på en blender, som kan klare alle opgaver. Det super skarpe og holdbare skær knuser is, chopper frugt og blender grøntsager uden problemer. Den har chop-funktion med pulserende speed, fast speed, variabel speed, og er leveret med tragtlåg for tilsætning af olie, vand eller andet.

  De lækreste og mest spektakulære drinks og cocktails bliver lavet i en køkkenblender. Mixet mellem frugt, is, grøntsager og spiritus giver dine gæster en smags- og farvebombe, som vil blive husket i lang tid. Brug fantasien eller søg opskrifter på nettet, og kom i gang med din nye køkkenblender fra Hamilton Beach.

  Hamilton Beach køkkenblender er nem og hurtig at anvende med kandesensor, som giver auto-stop ved løft, og det gør den sikker at bruge. Sættet består af blender med 3 hk motor og gummifødder, 1,8 liter poly-kande med "snap-on" låg, metalkobling til motorhus, aftagelig underlagsmåtte, og alt er meget let at rengøre.

  Vis detaljer
  8.299,00 DKK
  Prisgaranti

 20. Kandeskyller Hamilton Beach

  Kandeskyller Hamilton Beach

  En kande skyller i baren  giver hurtigere service og renere udstyr

  Når der er travlt i baren, og den ene drink eller cocktail efter den anden bliver langet ud over disken, er det et must med en Hamilton Beach kande skyller. Om du mixer en cocktail med din shaker, eller mixer en kande surprise-mix, så skal du have skyllet og rengjort mixer, glas, kande eller shaker i en fart, og være klar til næste bestilling.

  Der er tryk på vores Hamilton Beach kande skyller, og den efterlader ingen rester af snask eller smag. Et uundværligt og professionelt værktøj i den travle bar, hvor gæsterne forventer bedre og hurtigere service. Det får du med et hurtigt skyl med vores kande skyller, der sparer omkostninger - både i form af vand og tid. Nem betjening - med et enkelt tryk, og den rustfri spraydyse klarer op til to liter i sekundet. Med slange og gevind kobler du bare din nye kande skyller til den eksisterende installation, og så er du kørende. Kande skyller monteres i vask, og skal tilsluttes med separat stophane/ballofix - passer nemt i vasken på 6,25 "/ 160 mm firkantede og 5,25" / 133 mm høj.

  Vis detaljer
  1.999,00 DKK
  Prisgaranti

 21. Rustfrit stål malt kop til Hamilton Beach

  Rustfrit stål malt kop til Hamilton Beach

  Rustfrit stål malt kop til Hamilton Beach


  Brug denne rustfrit stål mal kop til spindel mixere. Det passer til 
  - 1G936 
  - 1G950 
  - HMD200 
  - HMD400 
  - og bruge reservedelen for GASTROBACK Design Drinkmixer.
  Denne 0,75l beholder af rustfrit stål har en højde på 18 cm, er konisk formet og passer bl.a. modells for spindelmixers som HMD200 og HMD400.


  Vis detaljer
  415,00 DKK
  Prisgaranti

Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side

Blenderen

En blender skal bare virke hver gang, og den må helst ikke have begrænsninger i sit arbejde. Alt for mange blendere må give op, når de møder is eller hårde rodfrugter, og det kan den moderne dansker ikke leve med. Har man investeret i en blender skal den løse opgaven – her og nu, og så må der ikke være for meget besvær med for eksempel rengøring eller vedligeholdelse.

Alle Hamilton Beach blendere kan klare is og de hårde friske rodfrugter. Selv den lille stavblender har en kraftig motor og et knivskarpt skær som ikke står tilbage for noget. Skal man lave smoothies i hverdagen, så er det en af de store modeller man skal vælge. De er fremstillet med de kraftigste motorer, og med fire bladet skær, der let knuser is, frosne bær, rodfrugter, med mere uden problemer. En smoothiemaskine skal kunne arbejde med maksimal belastning i længere tid ad gangen, så hele familien kan få lækre smoothies.

Holdbarhed og levetid

Hamilton Beach blendere yder en fantastisk indsats hver gang, og det bliver de ved med i mange år. Maskinerne er vant til at blive brugt i professioneller køkkener og barer verden over, og de stiller meget høje krav til holdbarheden og levetiden.

>Derfor er materialerne i maskinerne kraftige og solide, som kan holde til alt hvad du udsætter dem for. Hvem har ikke hørt om køkkenmaskiner der enten brænder sammen, fordi de bliver overbelastet eller at koblingen mellem motor og beholder bliver slidt meget hurtigt. Det sker ikke med blendere fra Hamilton Beach. Det er kvalitet hele vejen igennem.

Skær og motor

De fire bladet skær på maskinerne er sammen med motoren deres store succes. En Hamilton Beach blender har dimensioneret kraft og ydelse perfekt, sådan at du som forbruger oplever en hurtig og effektiv opgaveløsning. Skæret er i kraftigt rustfrit stål og det er meget skarpt, men det er motorens kraft, der sørger for at skæret ikke stopper eller går i stå under driften. Der er masser af power bag skæret, som gør arbejdet færdig på ingen tid, uanset hvad du vælger at komme i dine lækre smoothies.

Beholderen eller kanden på maskinerne er udstyret med wave-system, som betyder af massen eller væsken i beholderen under drift, bølger op og ned, sådan at der hele tiden er en udskiftning i lagene som skal knuses. Så du behøver ikke tænke på at spilde tid med at stå med en grydeske og presse noget ned i beholderne eller kanden – det gør den selv helt automatisk, du skal bare være lidt tålmodig.

Betjening og rengøring

Udover at have et af verdens bedste brands, så giver deres maskiner ikke brugerne grå hår i hovedet. De er nemlig så nemme at betjene at det er en leg. Alle maskiner er udstyret med enkle knapper til at styre maskinerne, og der er ingen komplicerede indstillinger. Tænd/sluk, pulsknap, høj og lav hastighed – det er det. Det gør jo håndteringen en del nemmere for alle.

Også rengøringen er meget let. Tag beholderen af maskinen, Tænd for det varme vand, kom en smule opvaskemiddel i beholderen og fyld den langsom med vand og brug en børste. Væn dig til at koge en kande vand i ny og næ, og skyl beholderen af uden sæbe. Det fremmer din køkken- og udstyrshygiejne en hel del. Som en ekstra lille finesse, så har Hamilton Beach også produceret en kande skyller, som er helt perfekt til din blender – og den er nem at montere i køkkenet. Den kan anbefaeles.