Dansk E-mærket webshop - over 4000 produkter til private og Erhverv 

Cyber Monday - Brands
0 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Cyber Monday

Shop løs på cyber monday

Selvom det endnu ikke her i landet er så stor en ting, så er det et meget udbredt fænomen i udlandet. Aldrig har der været så meget online shopping på én dag, som efter at Cyber Monday er blevet til et fænomen. Denne dag er mandagen efter thanksgiving, som man primært fejrer i USA. Ikke desto mindre er fænomenet også udbredt til mange andre dele af verdenen og her er der mange online shops, som vælger at have mange rabatter, således, at det for forbrugerne kan betale sig at shoppe netop denne ag.


Også her på siden vil du opleve, at du på cyber monday kan finde forskellige tilbud og udsalgsvarer. Det kan være mange forskellige ting. Du kan også bruge denne cyber monday til at shoppe igennem på nettet og finde de ting, som du måske i lang tid har manglet, men ikke har fået taget dig sammen til at købe fordi, at det trods alt kan tage lidt tid at kigge rundt på nettet. Derfor kan du allerede nu sætte kryds i kalenderen på cyber monday og så kan du begynde at skrive en liste over alle de ting du mangler og så kan du købe det hele på den mandag, som du specielt har dedikeret til netop cyber monday.


Blandt andet kan det være, at du mangler nogle nye ting til køkkenet. Mange ting i køkkenet er noget, som man kun bruger få gange om året og derfor kan det være svært at huske hvad man mangler, da det måske er lang tid siden at man har manglet det. Derfor kan det altid være en god ide at starte med at lave en liste over ting man har brug for et halvt års tid inden cyber monday. Det kan for eksempel være, at den eneste gang om året hvor man skal rive gulerødder finder man ud af, at man mangler et rivejern og det er noget, som vil gøre, at man kan skrive det på listen således, at man på cyber monday kan finde et godt rivejern. Her på siden sælger vi mange forskellige slags rivejern. Vi sælger både den klassiske slags, som du har stående på bordet, men vi har også mere moderne typer, som man kan have i den ene hånd mens man river med den anden.


Med tiden kan man godt ende med at have mange forskellige tallerkener fordi, at man har købt mange forskellige stel og med tiden er flere og flere gået i stykker. Således kan det være, at man sidder tilbage med otte forskellige tallerkener og det er ikke sikkert, at det er noget, som man er interesseret i. I stedet kan man blot købe et helt nyt stel nu hvor det alligevel er cyber monday. Dernæst kan man smide alle de gamle tallerkener ud og så har man pludseligt et sæt, som passer sammen. Det samme kan man gøre med mange andre ting i køkkenet. For eksempel er den samme situation ofte tilfældet for glas, som er noget, som man kan have mange forskellige typer af. Her kan man også finde et stel, som man godt kan lide her på siden og så kan man ellers købe tyve af disse glas så man er sikker på, at man har til lang tid i fremtiden også.


Noget andet, som man også kan sætte på listen til cyber monday er en god blender. For de fleste har et eller andet apparat, som fungerer som en blender, men det er dog ikke alle som fungerer lige godt. Og hvis man har en god blender i køkkenet så vil man opleve hvordan man pludseligt har langt flere muligheder for at lave lækker og eksperimenterende mad. Så en blender kan også lige så godt komme på listen over ting, som man kan online shoppe til cyber monday.

Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

pr. side