Andrew James

De to fætre Andrew og James grundlagde i 2005 virksomheden Andrew James ved lidt af et tilfælde. En grillaften var årsagen til deres eventyr, og en tysk grill som de havde importeret, havde gjort så stor glæde, at gæsterne også ville eje en. Men den var ikke til at støve op i England, og så tænkte fætrene, at det ville de gøre noget ved.

Her hos BarLife finder du et bredt udvalg af produkter fra Andrew James med alt fra deres dehydrator til deres vaffeljern.

Er du interesseret ia t vide mere om den engelske forretning, så kan du læse mere her .

Indlæser...
Der er ingen produkter, der matcher dit valg.

Udvalg og kvalitet

I dag er Andrew James en meget stor internetforretning med masser af varer – cirka 500 forskellige, som primært er køkkenudstyr, men også udstyr til have, hus og kæledyr.

Hos BarLife er det de helt suveræne og håndplukkede køkkenting, der er hotte for tiden. Udvalget er meget stort, og kvaliteten er helt i top.

Udvalget er håndplukket, og før at Andrew James sender produkter på markedet, gennemfører de selv test, så de på den måde sikrer, at udstyret eller produkterne lever op til deres egne høje krav om kvalitet og holdbarhed.

Andrew James brandet er dermed en garanti for kunderne, om at de kan regne med produktet. Der er ingen mellemmand eller led imellem producent og sælger. Det sparer også kunderne for en masse penge. Og mottoet er enkelt – hvis du som kunde er glad og tilfreds, så er vi det også.

Milkshakemaskine, stavblender, ismaskiner, pandekagemaskine, håndmixer, foodprocessor, isknuser, saftpresser, vaffeljern, juicepresser, toaster, smoothiemaskine, kaffekværn, kaffemaskine, doughnutmaskine, dehydrater fra Andrew James med flere, er bare lidt af udvalget, og som nok dækker de fleste husholdninger ind.

Alle produkter har en flot finish, med et ret moderne udtryk, så gør at de også tåler at stå fremme på køkkenbordet.

Når Andrew James udvælger deres produkter, er det vigtigt at de er holdbare rent driftsmæssigt, men også at stilen og designet ikke går af mode inden for kort tid. Det er nødvendigt fordi deres maskiner og udstyr holder i mange år.

 

Lad os tale lidt mere om produkterne

Vi har flere gange omtalt den famøse dehydrator, som Andrew James også har deres variation af. Det smarte ved en sådan maskine er at du nemt og hurtigt kan tørre frugter eller grøntsager. Ligesom du kender det nede fra supermarkedet, hvor der ofte hænger et større udvalg af tørrede abrikoser, bananer osv. på den samme måde kan du med en food dehydrator selv lave dine snacks.

Vi forhandler også dehydrators fra mærker som Profi Cook og BioChef Arizano & Tray Food, så du har muligheden for at tilpasse dit valg efter det brand og design du foretrækker.

Andrew James sørger for at du kan lave popcorn selv. Men en smart popcornmaskine kan du lave meget større portioner ad gangen, hvilket kan være praktisk i flere situationer.  I stedet for at dine popcorn bliver enten for brændte, for salte, for usaltede eller noget fjerde, så laver popcornmaskinen bare perfekte popcorn hver gang.

Du kan også roligt kigge i retning af deres slow cooker, som lever op til de samme høje krav Andrew James stiller til deres produkter.

 

De andre spillere på markedet

Andrew James befinder sig på et marked, som er spring fyldt med hård konkurrence og kompetente bejlere til kundernes gunst. Her hos BarLife har vi lagt et stort stykke arbejde i at plukke nogle af de absolut største brands og forhandle deres produkter. Det har vi gjort af en simpel årsag, nemlig at du skal føle dik kvalitetssikret, når du handler køkkenmaskiner og generelt køkkenudstyr hos os.

En virksomhed som Gastroback er også enormt stærke på markedet, og de har så sandelig også forstået at mestre innovationens kunst. Med et stort kvalitetsudvalg af alt fra kaffemaskiner til riskogere servicerer de deres kunder med lækkert udstyr, som gør hverdagen en smule lettere.

Det tyske brand har specialiseret sig i at inddrage deres kunder, så de hele tiden er klar over, hvilke problematikker de står overfor. Af den grund er der en usædvanlig høj funktionalitet hos produkterne fra Gastroback, hvilket blot kommer os alle til gode.

Hvis du virkelig skal bruge en blender, som rykker, så skal du gå til Hamilton Beach. Den amerikanske producent har nemlig specialiseret sig i at lave diverse blendere til især det professionelle køkken. Flere af maskinerne herfra er prisvindende for deres kvalitet og funktionalitet, så det fortæller en hel del om produkterne.

Generelt har vi et stort udvalg af diverse køkkenmaskiner og køkkenartikler her hos BarLife, hvor udvalget af brands spænder bredt. Du kan derfor med stor fordel selv gå på opdagelse blandt de mange kvalitetsprodukter, som du finder her på siden.  

Med alt fra vakuummaskiner til brødristere kan du helt sikkert finde lige netop det, som du står og mangler.

 

Tilbage til Andrew James og udstyret herfra. Vi plejer at sige, at ved køb af Andrew James, så køber du ind på forkælelse. Med et godt udrustet æstetisk blik krydret med sans for kvalitet, har fætrene ramt den perfekte kombination for deres produkter.

Deres dehydrator har endda vundet flere konkurrencer og dermed blevet nomineret som værende bedst i test. Triumfer som disse bliver inkorporeret i forretningskernes, hvor du fortsat udvikles på livet løs, så du altid kan stå knivskarpt hjemme i køkkenet.

Og dermed har vi vist fortalt alt, hvad der skal fortælles omkring Andrew James.

Resten skal opleves – rigtig god fornøjelse!

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna