Dansk E-mærket webshop - over 4000 produkter til private og Erhverv 

Andrew James - Brands
0 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Tilbage til forrige side

Andrew James

Andrew James

De to fætre Andrew og James grundlægger I 2005 virksomheden ved lidt af en tilfældighed, sådan som det nogle gang esker. En grillaften var årsagen til deres eventyr, og en tysk grill som de havde importeret, havde gjort så stor glæde, at gæsterne også ville eje en. Men den var ikke til at støve op i England, og så tænkte fætrene, at det ville de gøre noget ved.
I dag er Andrew James en meget stor internet forretning med masser af varer – cirka 500 forskellige, som primært er køkkenudstyr, men også udstyr til have, hus og kæledyr. På Barlife er det de helt suveræne og håndplukkede køkkenting der er hotte for tiden. Udvalget er meget stort, og kvaliteten er helt i top.
Udvalg og kvalitet
Udvalget er håndplukket, og før at Andrew James sender produkter på markedet, gennemfører de selv test, så de på den måde sikrer, at udstyret eller produkterne lever op til deres egne høje krav om kvalitet og holdbarhed. Andrew James branded er dermed en garanti for kunderne, om at de kan regne med produktet. Der er ingen mellemmand eller led imellem producent og sælger. Det sparer også kunderne for en masse penge. Og mottoet er enkelt – hvis du som kunde er glad og tilfreds, så er vi det også.
Milkshakemaskine, stavblender, ismaskiner, pandekagemaskine, håndmixer, foodprocessor, isknuser, saftpresser, vaffeljern, juicepresser, toaster, smoothiemaskine, popcornmaskine, kaffekværn, kaffemaskine, doughnutmaskine, dehydrator med flere, er bare lidt af udvalget, og som nok dækker de fleste husholdninger ind. Alle produkter har en flot finish, med et ret moderne udtryk, så gør at de også tåler at stå fremme på køkkenbordet.
Når Andrew James udvælger deres produkter er det vigtigt at de er holdbare rent driftsmæssigt, men også at stilen og designet ikke går af mode inden for kort tid. Det er nødvendigt fordi deres maskiner og udstyr holder i mange år.
Nytænkning og muligheder
Nogle af de ikke så kendte maskiner, som for eksempel dehydrator, doughnutmaskine og den specielle toaster er ret typisk for dem. De vil gerne være med til at introducere kunderne for noget helt nyt, og dermed åbne øjnene hos flere for alle de nye muligheder som bliver tilgængelige. Hvis de kan hjælpe kunderne med at gøre tingene bedre og lettere i køkkenet, så viser de mulighederne. Det kræver selvfølgelig lidt mod og nogle investeringer, men hvis de har testet produktet og det virker, så er de sikre på, at kunderne tager godt imod det nye og spændende.

Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sorter faldende

Tabel Liste

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
pr. side
Sund slik med en dehydrator
En dehydrator fra fra Andrew James giver dig og din familie mulighed for selv at lave sine egne dejlige, sunde og lækre snacks af tørrede frugter. Det koster kassen at købe i butikkerne, men her kan du selv vælge dine yndlingsfrugter og så sætte maskinen i gang med arbejdet.
Skær små stykker frugt og placer dem i lag i maskinen, og indstil timeren til cirka 12 til 15 timer, så kan familien nyde sprøde skønne tørrede frugtsnacks. Det er virkelig nemt, og følger man opskrifter og brugervejledning, så kræver det ikke det store forud kendskab til tingene.
Beskrivelser og vejledninger
Når man som forbruger skal finde det helt rigtige udstyr, så er man ret afhængig af leverandørens beskrivelser og lovord. Derfor er det vigtigt, at leverandøren lægger alt frem for kunderne, så de er helt sikre på, at det er den rette beslutning de træffer.
Hos Andrew James gør de en dyd ud af at være informative, både før og efter dit køb. Deres beskrivelser er detaljerede, og de forsøger at afdække alt, hvad der kan have indflydelse på din beslutning. De ved nemlig, at det er en kæmpe ærgrelse, at skulle bytte varer – sende frem og tilbage i et væk. Det duer ikke. Læs alt grundigt, og vær sikker på at udstyret lever op til dine krav.
Når du modtager udstyr fra Andrew James, er det vigtigt at du også læser de medfølgende vejledninger. Det kan spare dig for mange spildte timer i køkkenet. Selvom udstyret er ret enkel at gå til, så er der værdifuld viden at hente i beskrivelse og guider – måske en opskrift på en lækker anretning, som du ville ærgre dig over at gå glip af. Og det er med alle maskiner og udstyr det samme – brug din sunde fornuft, og få langt mere glæde af din nye køkkenassistent.