Andrew James UK

Andrew James UK

De to fætre Andrew og James grundlægger I 2005 virksomheden ved lidt af en tilfældighed, sådan som det nogle gang esker. En grillaften var årsagen til deres eventyr, og en tysk grill som de havde importeret, havde gjort så stor glæde, at gæsterne også ville eje en. Men den var ikke til at støve op i England, og så tænkte fætrene, at det ville de gøre noget ved. Læs mere her 

Faldende orden
 1. Vafflejern - Andrew James
  Vafflejern - Andrew James
  899,00 kr
  Quickview
 2. -50%
  Toast Rister - Andrew James
  Toast Rister - Andrew James
  Tilbudspris 299,00 kr Normalpris 599,00 kr
  Quickview
 3. -65%
  Dekoration sæt - Andrew James
  Dekoration sæt - Andrew James
  Tilbudspris 69,00 kr Normalpris 199,00 kr
  Quickview
 4. -56%
  Blender - Andrew James
  Blender - Andrew James
  Tilbudspris 349,00 kr Normalpris 799,00 kr
  Quickview
 5. -40%
  Vaffeljern - Andrew James
  Vaffeljern - Andrew James
  Tilbudspris 299,00 kr Normalpris 499,00 kr
  Quickview
 6. Is opskrift bog - Andrew James
  Is opskrift bog - Andrew James
  149,00 kr
  Quickview
 7. -30%
  Sifonflaske 0,5L - Andrew James
  Sifonflaske 0,5L - Andrew James
  Tilbudspris 349,00 kr Normalpris 499,00 kr
  Quickview
 8. Dehydrator stor - Andrew James
  Dehydrator stor - Andrew James
  1.499,00 kr
  Quickview
 9. Kaffekværn - Andrew James
  Kaffekværn - Andrew James
  499,00 kr
  Quickview
  Udsolgt
 10. Popcorn Maskine Retro - Andrew James
  Popcorn Maskine Retro - Andrew James
  1.199,00 kr
  Quickview
  Udsolgt
Faldende orden
I dag er Andrew James en meget stor internet forretning med masser af varer – cirka 500 forskellige, som primært er køkkenudstyr, men også udstyr til have, hus og kæledyr. På Barlife er det de helt suveræne og håndplukkede køkkenting der er hotte for tiden. Udvalget er meget stort, og kvaliteten er helt i top.
Udvalg og kvalitet
Udvalget er håndplukket, og før at Andrew James sender produkter på markedet, gennemfører de selv test, så de på den måde sikrer, at udstyret eller produkterne lever op til deres egne høje krav om kvalitet og holdbarhed. Andrew James branded er dermed en garanti for kunderne, om at de kan regne med produktet. Der er ingen mellemmand eller led imellem producent og sælger. Det sparer også kunderne for en masse penge. Og mottoet er enkelt – hvis du som kunde er glad og tilfreds, så er vi det også.
Milkshakemaskine, stavblender, ismaskiner, pandekagemaskine, håndmixer, foodprocessor, isknuser, saftpresser, vaffeljern, juicepresser, toaster, smoothiemaskine, popcornmaskine, kaffekværn, kaffemaskine, doughnutmaskine, dehydrator med flere, er bare lidt af udvalget, og som nok dækker de fleste husholdninger ind. Alle produkter har en flot finish, med et ret moderne udtryk, så gør at de også tåler at stå fremme på køkkenbordet.
Når Andrew James udvælger deres produkter er det vigtigt at de er holdbare rent driftsmæssigt, men også at stilen og designet ikke går af mode inden for kort tid. Det er nødvendigt fordi deres maskiner og udstyr holder i mange år.
Nytænkning og muligheder
Nogle af de ikke så kendte maskiner, som for eksempel dehydrator, doughnutmaskine og den specielle toaster er ret typisk for dem. De vil gerne være med til at introducere kunderne for noget helt nyt, og dermed åbne øjnene hos flere for alle de nye muligheder som bliver tilgængelige. Hvis de kan hjælpe kunderne med at gøre tingene bedre og lettere i køkkenet, så viser de mulighederne. Det kræver selvfølgelig lidt mod og nogle investeringer, men hvis de har testet produktet og det virker, så er de sikre på, at kunderne tager godt imod det nye og spændende.
 
Copyright © 2019 Barlife Aps