Indlæser...

Brabantia Tekande 0,7L Rød

Varenummer
695970
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

Tilbudspris 169,00 kr. Normalpris 229,00 kr.
Spar 26% (60 kr)

Beskrivelse

Brabantia Tekande 0,7L i farven Rød er den perfekte kombination af funktionalitet og stil, der vil forvandle dine te-øjeblikke til en fornøjelig oplevelse. Denne tekanne er en del af Brabantias anerkendte sortiment af køkkenudstyr og er designet til at imponere med sit enkle, moderne design og imponerende funktioner.


Højdepunkter og Funktioner:


Elegant Design: Denne tekanne har et slankt og moderne design i en smuk rød farve, der tilføjer en pop af farve til dit køkken eller tebord. Den er ikke kun praktisk, men også visuelt tiltalende.


Kapacitet: Med en kapacitet på 0,7 liter er denne tekanne ideel til at brygge te til dig selv eller for et par personer. Du kan nemt lave flere kopper te med en enkelt brygning.


Holdbar Konstruktion: Brabantia er kendt for kvalitetsprodukter, og denne tekanne er ingen undtagelse. Den er fremstillet af høj kvalitet rustfrit stål, der er korrosionsbestandigt og bevarer din te varm i lang tid.


Drypfri Tud: Tekanden har en drypfri tud, der sikrer, at din te hældes jævnt uden spild eller dryp, hvilket hjælper med at opretholde renlighed i dit køkken.


Ergonomisk Håndtag: Håndtaget på tekanne er ergonomisk designet for at give en behagelig og sikker greb, når du hælder din te.


Let at Rengøre: Brabantia Tekande er nem at rengøre. Den kan adskilles let, hvilket gør det bekvemt at vaske både indvendigt og udvendigt.


Kompatibel med forskellige varmekilder: Denne tekanne kan bruges på gas-, elektriske, hvilket gør det alsidigt i dit køkken.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna