Indlæser...

Bottega Prosecco Gold Rosé (Piccolo) 20 cl

Varenummer
676632
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

49,00 kr.

Beskrivelse

Bottega Prosecco Gold Rosé (Piccolo) er en lækker mousserende vin, der kommer fra det anerkendte italienske vinhus Bottega. Denne piccolo-flaske på 20 cl er perfekt til at nyde en individuel portion af denne fortryllende Prosecco.


Med sin smukke lyserøde farve og fine bobler er Bottega Prosecco Gold Rosé en fornøjelse for både øjet og ganen. Vinen er lavet af en blanding af Glera-druen og en lille mængde Pinot Noir, hvilket giver den sin karakteristiske roséfarve og delikate smagsprofil.


Duften byder på friske og frugtige noter af røde bær som jordbær og hindbær samt lette blomsteraromaer. På ganen er vinen frisk og livlig med en behagelig balance mellem frugtighed og syrlighed.


Bottega Prosecco Gold Rosé er perfekt som en aperitif eller til at fejre særlige øjeblikke. Den lette og forfriskende karakter gør den også velegnet til at ledsage lette retter, skaldyr eller friske sommerlige salater.


Med sin elegante piccolo-flaske er Bottega Prosecco Gold Rosé ideel til at tage med på picnic, til en udflugt eller som en enkelt servering til at forkæle dig selv.


Nyd en skøn oplevelse med Bottega Prosecco Gold Rosé (Piccolo) 20 cl og lad dens friske bobler og forførende smag fortrylle dig. Skål og nyd dette italienske mesterværk i en praktisk og elegant indpakning.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna