Indlæser...

Borsao Blanco Selecion 2021

Varenummer
677680
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

Tilbudspris 59,00 kr. Normalpris 129,00 kr.
Spar 54% (70 kr)

Beskrivelse

Borsao Blanco Selección 2021 er en fremragende hvidvin, der kommer fra Borsao-vinhuset i Spanien. Denne vin er lavet af en blanding af hovedsageligt Macabeo-druen med et strejf af Chardonnay og Garnacha Blanca-druer.


Med sin lyse guldfarve og klare refleksioner byder Borsao Blanco Selección på en forfriskende og aromatisk oplevelse. Den har en intens og kompleks bouquet med noter af citrusfrugter, hvide blomster og et subtilt strejf af tropiske frugter.


På ganen er vinen frisk og livlig med en velafbalanceret syre. Smagsnoterne inkluderer citrusfrugter, æble og en behagelig mineralitet, der tilføjer kompleksitet og dybde til vinen. Afslutningen er lang og behagelig.


Borsao Blanco Selección 2021 er en alsidig hvidvin, der passer godt til fiskeretter, skaldyr, salater og lette oste. Den kan også nydes som en forfriskende aperitif.


Med sin gode kvalitet og overkommelige pris er Borsao Blanco Selección 2021 en fremragende vinvalg for dem, der søger en velsmagende og prisvenlig hvidvin fra Spanien. Prøv den og lad dig forføre af dens friskhed og kompleksitet.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna