Indlæser...

Bormioli patentglas med skruelåg 0,5 ltr.

Varenummer
690992
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

55,00 kr.

Beskrivelse

Bormioli patentglas med skruelåg er en pålidelig og holdbar glasbeholder, der er ideel til opbevaring af forskellige fødevarer og drikkevarer. Her er nogle af de vigtigste træk ved dette produkt:


1. Kapacitet: Hver beholder har en kapacitet på 0,5 liter, hvilket gør den velegnet til opbevaring af en række forskellige fødevarer som syltede grøntsager, marmelade, honning, nødder eller endda hjemmelavede saucer og dressinger.


2. Glasdesign: Beholderen er lavet af højkvalitetsglas, der er holdbart og gennemsigtigt, hvilket gør det nemt at se indholdet og holde øje med mængden.


3. Skruelåg: Den medfølgende skruelåg er let at påføre og fjerne, og det giver en tæt forsegling for at holde indholdet friskt og beskyttet mod luft og fugt.


4. Genanvendelig: Disse glasbeholdere kan genanvendes og er en bæredygtig måde at opbevare fødevarer på. De er også nemme at rengøre og vedligeholde.


5. Alsider og Nydelse: Bormioli patentglas med skruelåg er alsidige og kan bruges til både opbevaring og servering af fødevarer. De er perfekte til at gemme hjemmelavede kreationer eller til at tage med på picnic eller som gaver.


6. Anvendelsesmuligheder: Ud over madopbevaring kan disse glasbeholdere også bruges til at opbevare drikkevarer som juice, iste eller koldt brygget kaffe.


7. Størrelse: Hver beholder måler 0,5 liter, hvilket giver en passende mængde til opbevaring af mindre portioner af forskellige fødevarer.


Bormioli patentglas med skruelåg i 0,5 liters kapacitet er en alsidig og praktisk løsning til opbevaring af fødevarer og drikkevarer. Deres holdbarhed og tætsluttende skruelåg gør dem ideelle til at bevare friskheden af dine hjemmelavede produkter eller for at holde dine yndlingsdrikkevarer friske og velsmagende. Disse glasbeholdere er et populært valg for både husholdningsbrug og gaver til madelskere.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna