Indlæser...

Bordskåner til Støbejerns Kasserolle ( passer til C137)

Varenummer
696654
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

189,00 kr.

Beskrivelse

GenWare Acacia Wood Trivet For C137

GenWare Akacietræ bordskåner Til C137

Størrelse: 16 x 22 x 2,5 cm (L x B x H) - Passer til varenummer: C137


GenWare Akacietræ Bordskåner er ideelle, når du bruger støbejernsgryder til ovn-til-bord-service. De tykke Bordskåner, lavet af stærkt og holdbart akacietræ, absorberer varmen fra støbejernet og beskytter bordet nedenfor samtidig med at de tilføjer en rustik charme til dine ovn-til-bord-retter.


  • Lavet af Akacietræ
  • Passer perfekt til GenWare Støbejernsgryde (varenummer: C137)
  • Har indbyggede håndtag for nem håndtering
  • Ideel til ovn-til-bord-service


GenWare-produkter er fremstillet for at levere den robusthed og holdbarhed, der kræves for maksimal ydeevne inden for hotel- og restaurationsbranchen. Vi anbefaler, at alle vores produkter, der er beregnet til kontakt med fødevarer, skal have fjernet etiketter eller emballage og vaskes, skylles og tørres, inden de første gang bruges.

Vedligeholdelse af Produktet:

Akacietræ er et holdbart hårdt træ fra hurtigvoksende træer. Dets smukke åremønster og varierede farver giver produkter en varm, rig farve. Korrekt pleje af træprodukter kan markant forlænge deres levetid. Akacietræ er ikke egnet til opvaskemaskine og bør kun vaskes i varmt sæbevand. Det bør ikke lægges i blød i vand, da det vil forårsage skader på produktet og skal tørres straks efter vask. Det bør heller ikke udsættes for direkte sollys og bør opbevares et køligt, tørt sted.

Akacietræ kan tørre ud med brug, så lejlighvis påføring af vegetabilsk olie eller fødevaresikker træbehandlingsolie vil hjælpe med at bevare det oprindelige naturlige udseende og forlænge produktets levetid.

Akacietræ er et naturligt materiale, og dets farve og åremønster vil variere fra produkt til produkt. Over en rimelig tidsperiode, afhængig af brugsniveauet, kan du forvente, at produktoverfladen vil vise en vis grad af slid på grund af træets karakter.


Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna