Indlæser...

Bordkniv Sort Inka

Varenummer
691814
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

149,00 kr.
Bordkniv Sort Inka er tilgængelig i intervaller af 12

Beskrivelse

Bordkniv Long Size Inka er en elegant og funktionel kniv, der er designet til at give dig ekstra rækkevidde og præcision, når du skærer og nyder dine måltider. Her er nogle af de bemærkelsesværdige træk ved denne bordkniv:


Længere og slankere klinge: Kniven har normalt en længere og slankere klinge end en standard bordkniv. Dette gør det nemmere at skære igennem forskellige typer mad, herunder kød, grøntsager og brød, med præcision og kontrol.


Elegant og moderne design: Inka Long Size bordkniv har ofte et elegant og moderne design, der passer godt til både hverdagsbrug og mere formelle lejligheder. Den er en stilfuld tilføjelse til dit spisestel.


Rustfrit stål konstruktion: Kniven er normalt fremstillet af høj kvalitet rustfrit stål, hvilket giver den holdbarhed, skarphed og modstandsdygtighed over for korrosion. Dette gør den velegnet til langvarig brug.


Alsiger og alsidig brug: Udover almindelig måltidsbrug kan denne kniv være praktisk til at skære steaks, skiver brød eller udføre en række opskæringsopgaver ved bordet.


Nem rengøring: Kniven er normalt let at rengøre, enten i opvaskemaskinen eller ved håndvask.


Bordkniv Long Size Inka giver dig mulighed for at skære og nyde dine måltider med elegance og effektivitet. Den længere og slankere klinge giver dig større kontrol over dine skæring, hvilket gør det lettere at skære og servere forskellige retter. Den er ideel til at forbedre din spiseoplevelse og tilføje en touch af elegance til dit bordopdækning.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna