Indlæser...

BORDKNIV P3 23 CM

Varenummer
9871
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

19,00 kr.
  • Pris pr. stk. v/300 stk.: 15,00 kr. . Spar 21%

Beskrivelse

Moderne bordkniv på 23 cm

Her på siden vil du finde rigtig meget bestik, som er en del af bestikserien P1. Der er her tale om en rigtig populær bestikserie, som mange køber og som mange finder stor glæde ved. Desuden er P1 både kendt for at lave holdbart og pænt bestik. Ønsker du noget lidt andet og måske endnu mere moderne kan vi dog også tilbyde bestikserien P3. Denne bordkniv er en del af denne serie og det, som karakteriserer denne bestikserie er, at den er moderne. Faktisk er den en smule mere moderne end P1 og det er da også noget, som man kan se på denne bordkniv, som er lavet i et moderne og meget flot design. Prisen er lav på trods af, at designet er lækkert og kvaliteten i top. Derfor er det en god bordkniv at købe hvis du skal købe mange til en form for restauration for eksempel.
 
P3 er den nye og moderne udgave af P1 Ønsker du en bestik serie der følger med udviklingen, men stadigt er til fast lavpris - så er løsningen lige her. Alt er i 18/0 højpoleret kromstål. Længde : 23 cm

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna