Indlæser...

BORDKNIV CHIPPENDALE 22,7 CM LANG

Varenummer
9844
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

48,00 kr.

Beskrivelse

Skøn og elegant Chippendale bordkniv

Bestik er noget, som man bruger hver dag uanset hvor meget man spiser mad og uanset hvor meget man laver mad derhjemme. For selv hvis man skal nyde noget, som man har købt ude i form af take away, så vil det alligevel kræve, at man bruger bestik. Derfor kan man lige så godt gøre noget ud af det bestik man bruger. Med bestik fra Chippendale er man godt på vej til at få stil på bordet når man skal spise lækker mad eller helt almindelig hverdagsmad. Kniven er en del af en større bestikserie, og samtlige bestiktyper i denne serie er både elegante og yderst klassiske samtidig med, at de har tilstrækkelig karakter til at skille sig ud. Bordkniven er lavet i en højpoleret kromstål og det vil kunne ses når du bruger kniven fordi, at den skinner. Chippendale er en elegant og flot bestikserie. Alt er i 18/10 højpoleret kromstål. Det er med solide/massive skafte. Længde : 22,7 cm

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna