Indlæser...

Bobler & Snacks - 2023

Varenummer
682250
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

149,00 kr.

Beskrivelse

Bobler & Snacks-sættet tilbyder en forfriskende kombination af en flaske Jofre Cava og lækre snacks. Jofre Cava er en autentisk spansk cava, der er kendt for sin friske og sprudlende karakter. Den byder på en livlig mousse og en behagelig smagsprofil med noter af friske frugter og brød.


For at fuldende oplevelsen inkluderer sættet Vintage Chips og Snack Attack Saltet Nøddemix. Vintage Chips er håndlavede chips af højeste kvalitet, sprøde og smagfulde. Snack Attack Saltet Nøddemix er en lækker blanding af saltede nødder, der tilføjer en crunch og en saltet smag til snacksammenstillingen.


Alt er smukt pakket i en elegant sort stofpose, der giver en stilfuld og praktisk præsentation. Det er den ideelle kombination til at nyde en festlig aften, en hyggelig sammenkomst eller som en værtsgave til en særlig lejlighed.


Nyd den festlige kombination af bobler og snacks med Bobler & Snacks-sættet. Uanset om du vil forkæle dig selv eller give det som en gave, vil dette sæt skabe en festlig stemning og tilføje en ekstra gnist til enhver begivenhed. Med Jofre Cava, Vintage Chips og Snack Attack Saltet Nøddemix er der noget for enhver smag i denne perfekte kombination.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna