Indlæser...

Blossa Trestjernet Sølv m. Rom FL 75

Varenummer
697635
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

89,00 kr.

Beskrivelse

Blossa Trestjernet Sølv med Rom: En Forførende Kombination af Tradition og Innovation


Blossa Trestjernet Sølv med Rom er en unik og forførende drik, der perfekt kombinerer de klassiske egenskaber af traditionel nordisk gløgg med den eksotiske rigdom af rom. Denne 75 cl flaske, som er en del af Blossa's prestigefyldte sortiment, repræsenterer en harmonisk blanding af smag og aromaer, der tilfredsstiller selv de mest krævende ganer.


Smagsprofil

Kernen i denne drik er en velafbalanceret gløgg, der er krydret med traditionelle julenoter som kanel, ingefær og nelliker. Tilføjelsen af rom giver en dybde og sødme, der elegant komplementerer de krydrede noter. Rommens subtile tilstedeværelse tilfører en blød og indbydende finish, der gør denne gløgg til en ideel ledsager til vinterens hyggelige stunder.


Serveringsforslag

Blossa Trestjernet Sølv med Rom er bedst nydt opvarmet, hvilket fremhæver dens rige aromaer og smagsdybde. Det er en ideel drik til kolde vinteraftener, og passer perfekt som et varmende element til julefrokosten eller som en hyggelig afslutning på en kold dag. Den kan også nydes ved stuetemperatur eller let afkølet for en mere opfriskende oplevelse.


Anvendelsesmuligheder

Denne gløgg med rom er ikke kun en fremragende drik alene, men også en fantastisk ingrediens i forskellige vintercocktails. Den kan bruges til at tilføje en krydret dybde til cocktails eller som en base for varme drikke, der kan nydes i godt selskab.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna