Indlæser...

Blossa Glögg Hvid - Stærk FL 75

Varenummer
682362
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

82,00 kr.

Beskrivelse

Blossa Glögg Hvid - Stærk FL 75:


Blossa Glögg Hvid - Stærk FL 75 er en lækker og aromatisk hvid glögg, der vil give dig den perfekte smagsoplevelse til vinterens hyggelige stunder. Denne stærke variant af Blossa Glögg er skabt til dem, der søger en ekstra intens og kraftfuld smag.


Med sin karakteristiske kombination af nøje udvalgte krydderier og frugtige noter er Blossa Glögg Hvid - Stærk FL 75 en sand fornøjelse for sanserne. Du vil opleve en symfoni af smagsindtryk, der inkluderer toner af ingefær, kardemomme og kanel, som bliver afrundet af den friske smag af hvide druer.


Blossa Glögg Hvid - Stærk FL 75 er perfekt til at varme dig op på kolde vinterdage. Bare en enkelt slurk vil sprede en behagelig varme i hele kroppen og skabe en følelse af indre hygge. Denne hvide glögg er også ideel til at servere for dine gæster ved festlige lejligheder, hvor den vil tilføje en unik og festlig atmosfære.


Flasken har en praktisk størrelse på 75 cl, hvilket gør den velegnet til både personligt forbrug og som gave til en ven eller et familiemedlem. Den stilfulde emballage og det traditionelle Blossa-design gør det til et æstetisk tiltalende element på enhver hylde eller bord.


Så hvis du er på udkig efter en eksklusiv og kraftfuld hvid glögg, så er Blossa Glögg Hvid - Stærk FL 75 det perfekte valg. Lad dens intense smag og varmende egenskaber tage dig med på en kulinarisk rejse i vinterens magiske verden.


Bemærk: Blossa Glögg Hvid - Stærk FL 75 indeholder alkohol og bør nydes med måde. Det anbefales ikke til personer under den lovlige aldersgrænse for alkoholforbrug.


Husk at nyde Blossa Glögg Hvid - Stærk FL 75 ansvarligt og del den med dem, du holder af, for at skabe uforglemmelige øjeblikke i vinterens kølige omfavnelser.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna