Indlæser...

Blossa Glögg 10% BIB 200

Varenummer
690874
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

159,00 kr.

Beskrivelse

Blossa Glögg er en traditionsrig og velsmagende gløgg, der er elsket i hele Skandinavien og langt ud over regionens grænser. Dette produkt er særligt bemærkelsesværdigt for sin praktiske og miljøvenlige emballage, kendt som Bag-in-Box (BIB). Her er nogle af de vigtigste træk ved Blossa Glögg 10% BIB 200:


1. Julestemning: Gløgg er en klassisk juledrik, der er kendt for at sprede hygge og julestemning med sin varme og krydrede smag. Den er populær til jul og vinterferie sammenkomster.


2. Krydret Smag: Blossa Glögg er fremstillet med en blanding af krydderier som kanel, nelliker, kardemomme og ingefær, der giver drikken dens karakteristiske smag. Den er sødet og ofte tilsat rosiner og mandler.


3. Alkoholindhold: Denne variant af Blossa Glögg har en alkoholprocent på 10%, hvilket gør den til en let alkoholisk drik. Du kan opvarme den, inden du serverer den.


4. Bag-in-Box (BIB) Emballage: BIB-emballagen er praktisk og miljøvenlig. Den beskytter gløggen mod lys og luft og holder den frisk i længere tid. Emballagen er også nem at håndtere og opbevare.


5. Alsider og Nydelse: Blossa Glögg kan nydes opvarmet eller ved stuetemperatur. Den serveres ofte med rosiner og mandler, og nogle foretrækker at tilføje et skvæt brandy eller vodka for at give den ekstra varme.


6. Festlig Tradition: Gløgg er en del af den nordiske juletradition, hvor den drikkes sammen med julesmåkager og andre festlige godbidder.


Blossa Glögg 10% BIB 200 (2 liter) er en praktisk og velsmagende måde at nyde den traditionsrige gløgg på i løbet af julen og vinteren. Den er perfekt til at dele med familie og venner og skaber den rette julestemning med sin krydrede aroma og smag. Den BIB-emballage gør det nemt at opbevare og servere gløggen, hvilket gør den til en praktisk og festlig drik til sæsonens sammenkomster.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna