Indlæser...

Bloom Passionfruit & Vanilla Gin FL 70

Varenummer
690860
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

289,00 kr.

Beskrivelse

Bloom Passionfruit & Vanilla Gin er en unik og forfriskende ginvariation, der kombinerer klassisk gin med smagen af passionsfrugt og vanilje. Denne gin er kendt for sin blomsteragtige aroma og frugtagtige smag med et strejf af vanilje. Her er nogle af de vigtigste træk ved Bloom Passionfruit & Vanilla Gin:


1. Høj Kvalitet: Bloom Gin er kendt for at levere kvalitetsgin med en delikat smagsprofil. Denne variation er ingen undtagelse og opretholder en høj standard.


2. Passionsfrugt og Vanilje: Den mest bemærkelsesværdige egenskab ved denne gin er kombinationen af passionsfrugt og vanilje. Passionsfrugt tilføjer en frisk og eksotisk frugtighed, mens vanilje giver en blød og cremet note.


3. Blomsteragtig Aroma: Bloom Gin er kendt for sin blomsteragtige aroma, som er subtil og indbydende. Denne aroma suppleres smukt af passionsfrugtens og vaniljens duft.


4. Alsider og Anvendelser: Denne gin kan nydes på forskellige måder. Den er ideel til at lave cocktails, som gin og tonic med en skive lime, eller den kan serveres i en række andre ginbaserede drinks.


5. Serveringsanbefalinger: Bloom Passionfruit & Vanilla Gin serveres normalt med masser af is og den tonic eller mixer, du foretrækker. En skive passionsfrugt eller en vaniljestang kan bruges som garniture for at fremhæve smagen.


6. Praktisk Flaske: Flasken har en volumen på 70 cl (700 ml), hvilket giver dig tilstrækkeligt med gin til at eksperimentere med forskellige cocktails og serveringer.


Bloom Passionfruit & Vanilla Gin FL 70 (700 ml) er en spændende gin, der tilføjer en eksotisk og delikat twist til den traditionelle ginoplevelse. Den er velegnet til ginelskere, der søger en unik smagsoplevelse med frugtige og krydrede nuancer. Uanset om du er en ginentusiast eller ønsker at udforske nye ginoplevelser, kan Bloom Passionfruit & Vanilla Gin være et interessant valg.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna