Indlæser...

BLOND - Gylden akvavit 40% - 50 cl

Varenummer
630003
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

139,00 kr.

Beskrivelse

BLOND - Gylden akvavit 40% - 50 cl

BLOND er bornholms bud på en økologisk gyldenblond akvavit. Denne akvavit er fremstillet i Nexø på Bornholm og er skabt af økologisk hvede og lokalt kildevand, som har lagret på mineralsk klippegrund i milliarder af år. Resultatet er en akvavit med en mild og ren smag.

BLOND Akvavit har en nuanceret, krydret og rund smag, som varmer i ganen. Den er perfekt til det danske frokostbord og passer godt sammen med stegt fisk, kød med let røget smag eller en klassisk hønsesalat. Vi anbefaler at servere BLOND ved en temperatur på 5-7 grader for at få den bedste smagsoplevelse.

Udover at nyde BLOND Akvavit rent, kan den også bruges til at lave en række lækre drinks og cocktails. Uanset om du foretrækker den klassiske smag af akvavit eller ønsker at eksperimentere med nye smagskombinationer, vil BLOND Akvavit være et godt valg.

BLOND Akvavit er en økologisk gyldenblond akvavit, der repræsenterer det bedste fra Bornholm. Prøv den i dag og oplev den unikke smag og kvalitet.

Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna