Top 3 ginger beer – hvilken ginger beer skal jeg vælge?

Indlæser...
Top 3 ginger beer – hvilken ginger beer skal jeg vælge?

Den forfriskende og smagfulde boblende ingefærøl, har vundet utallige hjerter de seneste mange år. Hvad end den bliver nydt for sig selv over isterninger eller indgår som en del af en drink eller cocktail, så er den et hit.

Der findes dog et hav af forskellige varianter, og det kan derfor være svært at vælge deriblandt, hvis ikke du allerede har fundet din favorit. Derfor har vi sat os for, at vi vil prøve at guide dig igennem det store udvalg af forskellige ginger beers.

 

Ginger Beer

Titlen som verdens ældste sodavand, bæres af ginger beer. På trods af, at der siden hen er kommet en bred vifte af forskellige nye spændende sodavand og andre læskende drikke til, så har ginger beer formået at holde sig populær.

Ingefærøllen har som navnet afslører, en forfriskende og intens smag af ingefær, men derudover kan smagen alt afhængig af producenten både være krydret, stærk eller sød. Navnet kan dog også antyde, at der kunne være alkohol i ginger beer i kraft af, at øl indgår i navnet. Det er dog oftest ikke tilfældet længere, men oprindeligt indeholdt ingefærøllen alkohol. I dag vil den derfor kunne betegnes som en ingefær sodavand.

Smagsindtrykket i ginger beer kan i nogen grad minde om den man kender det fra ginger ale. Der er dog store forskelle i fremstillingsprocessen, hvor ginger beer fermenteres af eksempelvis ingefær, citron og sukker, og modsat baseres ginger ale på vand med brus, hvor der tilsættes ingefærsmag.

 

Fever Tree Ginger Beer

Fever Tree har formået at skabe en prisvindende, anerkendt og kompleks ginger beer, der fremstilles på hele 3 forskellige typer ingefær. De tre varianter stammer fra tre forskellige geografiske områder nemlig Nigeria, Elfenbenskysten og Indien.

Smagen er frisk og naturlig, og ingefærøllen er ufiltreret, hvortil den revne ingefær både ses og smages klart. Ingefærsmagen er kraftig, men ikke altoverskyggende. Smagen er dyb og sprød samtidig med, at der optræder en let sødme i udtrykket.

Du kan nyde din Fever Tree ginger beer over isterninger, og du kan eventuelt tilføje en skive citrusfrugt og en kvist mynteblade til herligheden, hvortil resultatet bliver en skøn alkoholfri drink. Modsat kan du selvfølgelig også anvende denne ingefærøl i et hav af forskellige drinks.

 

Old Jamaica Ginger Beer

Denne udgave har jamaicanske rødder. Der er nemlig tale om den klassiske Old Jamaica Ginger Beer. Ingefærsmagen i denne velkendte udgave er intens og stærk, men den står i en skøn kontrast til den kraftige sødme, der samtidig er til stede i denne udgave. Modsætninger mødes i form af ingefærens styrke og sødmen, hvilket skaber en god balance i smagene.

Smagen er autentisk, hvorfor Old Jamaicas udgave både er oplagt, hvis du vil nyde en afkølet ginger beer, men også anvendelig når du skal blande drinks med ginger beer. Det er med andre ord en alsidig ginger beer, der er populær i store dele af verden og samtidig er blandt BarLifes bedst sælgende varianter.

 

Gosling Ginger Beer

Goslings ingefærøl, er særligt udviklet til at være ideel i drinks, hvorfor de tilmed også har sammensat en Dark ’N Stormy drinkspakke eller gaveæske bestående af ingredienser, der er udviklet med henblik på den anerkendte drink. Udover, at den er skøn når den indgår i drinks, så kan den selvfølgelig også nydes for sig, hvis man trænger til en forfriskende kølig læskende drik.

Smagen i Goslings udgave er både sødmefuld og krydret, og smagsindtrykket er blevet perfektioneret gennem mange år for at skabe det ønskede resultat og opnå en sublim kvalitet. Det hårde arbejde har givet pote, da denne ginger beer har tilegnet sig titlen som Officiel Ginger Beer til America’s Cup.

 

Efter så meget snak om forskellige udgaver af den populære ingefær drik, så er vi nødt til lige at minde dig om, hvilke skønne drinks du kan lave med ginger beer. For at løfte sløret en smule, kan vi fremhæve et par favoritter i form af blandt andet Moscow Mule og Dark ’N Stormy. Hvis du ønsker at give dig i kast med de populære drinks, så er det gjort simpelt her hos BarLife, hvor du både finder en Moscow Mule drinkspakke,og selvfølgelig også en drinkspakke, der indeholder alt du behøver til at lave en Dark ’N Stormy.Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna