Grillsæsonen er over os

Indlæser...
Grillsæsonen er over os

Vi går imod varmere tider og grillaftner er virkelig en ting, der hører sommeren til. Når først sommervejret er over os, så griber vi alle muligheder for at tilberede madden på grillen og spise under åben himmel. Det er en helt særlig og helt fantastisk tid når den danske sommer tager sig ud fra sin bedste side. Grillsæsonen er lig med familiehygge, grillfester og gode minder.

Men er du egentlig klar til grillsæsonen? Vi har her samlet en guide bestående af inspiration samt gode tips og tricks, så du kan forberede dig bedst muligt.

 

Grillmad

En vigtig ting når der skal grilles er selvfølgelig, at der skal være styr på, hvad menuen skal bestå af. Men en anden vigtig ting, som absolut ikke må glemmes, er vigtigheden i serveringen af den lækre grillmad. Hvis du forkæler og imponerer gæsterne ved at servere saftige og møre bøffer, der er helt perfekt tilberedt, så må du ikke lave den ærgerlige fejltagelse at dække bordet med en halvsløv køkkenkniv.

Hvis der er noget, der kan forringe oplevelsen, så er det nemlig når man febrilsk forsøger at presse kniven gennem det stykke kød, der er blevet serveret. Derfor er steakknive uden tvivl det mest optimale, når der skal nydes et godt måltid grillmad. Steakkniven hører sig til når vi serverer grillmad, og i særdeleshed når vi skal nyde en god bøf.

Her hos BarLife er vi særligt imponerede over Laguiole steakknive. Hvis ikke du kender til Laguioles sortiment, så kan vi slå fast, at det er klassiske stilrene produkter i højeste kvalitet, hvorfor de får vores varmeste anbefalinger.

Med det rette udstyr oplever man hurtigt, at grillmad smager bedre, når den saftige bøf nemt skæres over i et skarpt snit, så man ikke risikerer at ende ud i nærmest at hive kødet fra hinanden. Gør derfor dig selv og dine gæster den tjeneste at have udstyret i orden til sommerens grillarrangementer.

 

 

Drikkevarer til grillmad

Når bordet fyldes med grillmad i forskellige afskygninger, så må vi ikke glemme at servere noget godt at drikke dertil. Du kan gå den klassiske vej og vælge at byde gæsterne på et glas forfriskende vin. Hertil er et dejligt glas rosévin især ideelt i sommertiden.

Men hvis du i stedet for ønsker at udforske nye drikkevarer, så findes der også utallige bud på fantastiske sommerdrinks, der er helt oplagte at nyde på terrassen en lun sommeraften.

I den forgangne sommer var Aperol Spritz et kæmpe hit, og mon ikke, at vi alle bliver en smule sommerforelskede i den forfriskende drink igen. Aperol Spritz er en såkaldt aperitif, hvorfor den er helt oplagt at servere inden et måltid. Derudover er det tilmed en drink, der er utrolig nem at lave, så den kunne være et oplagt bud igen i år.

Du kan dog også løfte grillmaden til nye højder ved at fremtrylle nye spændende cocktails, der kan nydes til maden eller måske agere en after dinner cocktail. I vores øre, så lyder røget grillmad og friske sommercocktails som en helt fantastisk kombination. Gå på jagt i vores drinksunivers, hvor du finder drinksopskrifter i lange baner. Vi tør godt at love, at der er noget for enhver smag.

Et tip herfra lyder at have fokus på friske, frugtige og søde smage i dine sommerlige cocktails, hvortil friske frugter og bær er en klar anbefaling. Men derudover er sirup også en god måde, hvorpå du kan opnå en skøn smag eksempelvis af eksotiske frugter. I vores optik er der nemlig ikke noget, der kan frembringe sommerstemning i lige så høj grad som smagen af blandt andet mango, ananas og passionsfrugt kan. De friske, frugtige og søde smage er med andre ord indbegrebet af sommer.

 

Vi håber, at du føler dig bedre forberedt til at grillsæsonen for alvor er over os. Der er nemlig ikke længe til, at det atter er blevet tid til at fyre op under grillen. Men nu nåede vi til vejs ende, så der er vist kun tilbage at ønske dig en rigtig dejlig sommer fyldt med hyggelige stunder.Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna