Glitter Fisk – Nyeste skud fra stammen hos United Drinks

Indlæser...
Glitter Fisk – Nyeste skud fra stammen hos United Drinks

Du kender formentlig til de mange forskellige shotsvarianter, som går under brandnavnet FISK. For det meste udgivet i et lakridsformat, hvor billedet af en mandlig fisker iklædt fiskerhue pryder etiketten som det ikoniske ansigt udadtil. Men foruden signaturflasken har United Drinks, som er firmaet bag Fisk-serien, også fremstillet mange andre shotsvarianter. Bl.a. deres ”Sure Fisk”-serie, som byder på nogle mere friske smagsindtryk end den lidt tungere lakrids.

Sure Fisk byder på cola, jordbær, orange, æble, vandmelon og mange flere forskellige smagsvarianter. Præcis som du sikkert også kender det fra ”Små Sure” brandet.  

Det nyeste skud på stammen fra Fisk-universet hedder Glitter Fisk, og det er denne nye variant, som vi i dette blogindlæg gerne vil fortælle dig noget mere omkring. Du vil nemlig få et helt nyt syn på, hvordan et shot også kan smage og anvendes.

 

 

Hvad er Glitter Fisk?

Hvis vi skal forsøge at sætte en kategori på Glitter Fisk, så vil frugtlikør være den bedste beskrivelse. Der er i alt tre varianter, hvor du kan købe to af dem her hos os.

Noget af det, som gør Glitter Fisk ekstra særpræget, er dens anvendelighed. Som et rent shot er den fuldstændig forrygende, men du kan også bruge den som mixer i adskillige drinks, som du kan læse mere om her.

 

Glitter FISK Diamond, Elderflower & Lime

Den såkaldte diamantudgave er nok den mest populære af de tre slags, hvilket skyldes den eminente smag. Kombinationen af hyldeblomst og lime skaber en helt fantastisk smagsdynamik, som er meget let at tilsætte i cocktails. Drikken i sig selv har en alkoholprocent på 15%, hvilket også gør den en smule lettere at bruge i samspil med andre typer spiritus.

Du kan prøve at eksperimentere med andre friske og karakteristiske smage, såsom Ginger Beer, Tonic Vand eller endda mousserende vine. Nogle bruger faktisk Glitter FISK Diamond som et ekstra supplement i deres Gin & Tonic, så også i meget velkendte drinks, har du virkelig muligheden for at udfordre de normale smagsindtryk.

Vi kan i hvert fald give en varm anbefaling af denne meget lækre frugtlikør, uanset om du ønsker at drikke den, som den er, eller om du har tænkt dig at prøve forskellige drinksopskrifter af.

 

Glitter FISK Gold, Tropical Fruits

Den anden og ikke mindst lige så lækre variant er Glitter FISK Gold. Her er det de eksotiske tropiske frugter, som dominerer smagen, og du vil helt sikkert bemærke et strejf af ingefær, der giver kant til eftersmagen.

På mange måder kan Gold beskrives på samme måde som Diamond, hvis vi naturligvis ser bort fra smagen, men i deres udtryk og anvendelsesmuligheder minder de to utroligt meget om hinanden. Med fare for at komme til at favorisere én flaske mere end den anden, så vil vi faktisk mene, at der er forbundet nogle lidt sjovere og mere avancerede drinks til denne gyldne variant. Eller det kan du selvfølgelig selv være med til at vurdere, men vi vil komme med to gode bud på, hvordan du kan anvende Glitter FISK Gold i en lækker cocktail.

 

Golden Bulls Eye

Til en Golden Bulls Eye drink skal du bruge følgende:

  • 4 cl Glitter FISK Gold
  • 2 cl Hvid Rom
  • 4 cl Ginger Beer
  • Revet appelsinskal
  • Is

Allerførst skal du finde dit yndlings cocktailglas frem og fylde godt med isterninger i. Herefter hælder du Glitter FISK samt rom i glasset og topper op med Ginger Beer. Til slut river du appelskal hen over drinken og pynter naturligvis med et sugerør.

 

Gold Digger

En anden lækker drink du kan lave, er en Gold Digger. Her skal du bruge følgende:

  • 4 cl Glitter FISK Gold
  • 2 cl Sour FISK Strawberry
  • 2 cl Red Bull
  • Mynte og friske jordbær til pynt
  • Isterninger

Som det første fylder du isterninger i dit drinksglas. Herefter tilsætter du de to FISK-varianter, hvorefter du topper glasset op med Red Bull. Tilsæt lidt ekstra garnish med en kvist frisk mynte og et par friske jordbær, og server ellers drinken med et sugerør.

 

Uanset om du vælger at gå med Diamond eller Gold, så er Glitter Fisk uden tvivl en frugtlikør, som vil tjene dig godt i barskabet. Nu kan du jo altid prøve at eksperimentere lidt med de forskellige drinksmuligheder, og så finder du jo helt automatisk ud af, hvordan du bedst kan lide at drikke Glitter FISK.

 

Rigtig god fornøjelse!Trustpilot ratings 4.6 Google ratings 4.6
Copyright © 2015-2021 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna