Drinks med ginger beer

Indlæser...
Drinks med ginger beer

Den mørke og stormende med ginger beer

For tiden er der især én drink, som folk tænker på når de hører om drink med ginger beer, og det er selvfølgelig en dark 'n' stormy. Aldrig før har folk drukket så mange af netop denne drink, og det er de færreste, som ikke kan lide denne lækre, karakterfulde, let bitre og meget søde drink. Man bruger mørk rom til denne drink, og farven på drinken er da også mørk. Drinken serveres i et lavt tumblerglas, meget ofte med sugerør. Udover den mørke rom skal der også limesaft i. Her er det godt at have en limepresser eller et andet redskab man kan bruge til at presse lime. Der skal en forholdsvis stor mængde limesaft i. Derudover skal der ginger beer i drinken. Det meget søde i denne læskende drink fjerner noget af det sure og bitre fra lime. Til sammen giver disse tre ingredienser en fantastisk smag. Har man først en enkelt gang bestilt denne drink vil man formentligt bestille den igen. Mange siger, at hvis man godt kan lide en moscow mule så vil man nok også være meget vild med en dark n stormy.

En bartender, der mixer dark and stormy

Find ingredienser til din drink med ginger beer

Som tidligere skrevet har det ikke altid været så udbredt at bruge ginger beer i madlavning og til drinks. Tidligere var det meget svært at finde ginger beer når man var i almindelige supermarkeder. Man var nødt til at tage i specialforretninger og det kunne ende med at blive meget dyrt og besværligt. I dag er det derimod de færreste supermarkeder, som ikke har mindst én type ginger beer. Dermed kan man vælge og med tiden kan man finde ens helt eget yndlingsbrand. Mange tror for eksempel, at det ikke er muligt at finde ginger beer i netto, hvilket ikke er rigtigt. De fleste butikker af denne slags vil kunne tilbyde dig en god ingefærøl uden alkohol. Det er klart, at du kan være uheldig, men i de fleste tilfælde skal du nok finde den læskende drik i supermarkedet med den sorte hund.

Lav en drink med ginger beer og vodka

Er du ikke selv så kreativ og fantasifuld er du nok nødt til at finde opskrifter, som du kan bruge til at lave drinks. Mange kan selv lide at eksperimentere med forskellige ingredienser og lave egne kreationer, men det er dog ikke tilfældet for alle. På nettet kan du finde et hav af forskellige opskrifter på drinks og du kan være sikker på, at du nok skal finde noget. Blandt andet kan du finde mange drinks med ginger ale og vodka. Selvom mange tror, at det er det samme er der faktisk tale om to forskellige drikke. Ginger beer og ginger ale er nemlig ikke det samme. Hvor førstnævnte har en meget udtalt smag af ingefær er det ikke tilfældet med den sidstnævnte. Den er blot meget sød, men er også meget god at bruge i drinks. Du kan også finde flere opskrifter på en drink med ginger beer, vodka og lime. Blander du disse ingredienser sammen vil du have en lækker cocktail, som du kan byde dine gæster på.

 

Rom og ingefær er to gode venner

Hvis der især er to ingredienser, som er gode sammen så er det en ginger beer drink og rom. De to drikke komplimenterer hinanden meget og de får det bedste frem i hinanden. Netop derfor er der da også mange, som vælger at eksperimentere med disse to ingredienser. Folk får fremtryllet de mest mærkværdige, spændende og rigtig lækre drikke ved blot at prøve forskellige ting af. Er du også selv nysgerrig kan du finde en ginger beer drink opskrift og selv eksperimentere lidt således, at du ender med at lave en drink, som indeholder nogle af alle dine yndlingsingredienser.

Selvom det godt kan virke lidt utraditionelt kan man godt lave en drink med gin og ingefærøl. De to ting virker måske umiddelbart, som væsker der ikke gør det godt sammen. De kan dog sagtens komplimentere hinanden. Den lækre og næsten gran-agtige smag fra gin’s enebær passer godt til den let stærke og meget intense smag af ingefær. De to ting sammen kan for eksempel blandes med danskvand og en form for sukkerlage. Det er nogle smage, som vil passe rigtig godt sammen.

 

En lækker drink serveret i kop

De fleste drinks og cocktails serveres enten i et highball glas eller et tumbler glas. Man kan også finde drinks, som serveres i det klassiske høje cocktail glas, så som en martini. Sjældent set er det, at en drink serveres i en kop, men for en moscow mule er det dog realiteten. Den serveres nemlig altid i en kop, som er lavet af en form for metal. Her er der også tale om en drink med ginger beer. Udover det er der også vodka i drinken. Den giver en meget anonym smag til den lækre cocktail så det er ikke den smag, der tager over. Derudover blandes den med frisk limejuice. Den eneste forskel på en dark n stormy og en moscow mule er dermed, at de serveres i to forskellige glas og at den ene har gin mens den anden har rom i.

moscow muleCopyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna