Den komplette guide til din næste vinkøler

Indlæser...
Den komplette guide til din næste vinkøler

Den komplette guide til din næste vinkøler

Hvad end det er en regnfuld efterårsaften i stuen eller en varm sommerdag på terrasse, så er det altid vigtigt, at dine vine har den rette temperatur. Skal du drikke hvide-, rosé- eller mousserende vine skal de være dejlig afkølet.

Dette kan især være en udfordring på en lun sommerdag, hvor luft temperaruren hurtig vil opvarme vinen. Men også i stuen vil vinen hurtig ændre temperatur til stuetemperatur.  

Med en vinkøler kan du heldigvis nemt undgå dette og du kan nyde din vin dejlig afkølet.

Hvilken køler skal du vælge?

Når du er på jagt efter en vinkøler, vil du hurtig opdage, at de fås i et utal af materialer og designs. Det skyldes selvfølgeligt primært, at der skal være en køler til hver en smag og behov.

Vælger du eksempelvis en køler i plastik eller akryl, kan det fint komme i opvaskemaskinen. Vælger du derimod en mere eksklusiv udgave i børstet stål, skal de rengøres i hånden.

En anden ting du skal være opmærksom på, er om vinkøleren du kigger på, er luftisoleret. Hvis den er bygget op i to lag, vil der være luft mellem lagene og det holder bedre på kulden. Det vil altså medvirke til, at dine isterninger vil holde længere og den kølende effekt vil derfor varer ved i længere tid.

 

7 eksempler på de bedste bud på vinkølere

1 - Til den store fest

Har du inviteret mange gæster, eller skal du holde en stor fest eller måske en reception? Så er det oplagt, at du erhverver dig en stor køler, hvor der er plads til mange flasker ad gangen. Så skal du ikke sørge for hele tiden af skifte dine flasker ud, men i stedet bare slappe af og nyde at køleren køler alle dine flasker på en gang.

Til en sommerfest, kan du også fylde den med øl, sodavand eller cidere. Så er du sikker på at have kolde drikkevarer til hele aftenen.

 

Du finder den store køler her

 

2 – Den i kobber

Er du også hoppet med på den populære og stilede kobberbølge? Så er denne køler fra Beamount et super bud på din næste vinkøler. Denne køler vil give det perfekte elegange touch både på det veldækkede bord såvel som på hverdagsbordet.

 

Du finder kobberkøleren lige her

 

3 – Den klassiske

Er du mere til den helt klassiske køler, så er her et rigtig godt bud på en klassisk køler. Dette er nemlig en meget populær og daglig anvendt køler på mange professionelle barer, cafeer og restauranter. Køleren er fremstillet i rustfrit stål og vil se meget elegant ud på et hvert dækket bord, men passer også perfekt på havebordet en dejlig sommeraften.

Her får du en køler i super og holdbar kvalitet, der tilmed er nemt og holde ren. 

 

Du finder den klassiske køler her

 

4 – Den på fod

Med denne type vinkøler skal du ikke bekymre dig om, at den tager plads på bordet. Det gør denne vinkøler fra Tulip ideel til at køle dine vine på din cafe, bar eller restaurant. Men den passer også perfekt i hjemmet, hvor du eksempelvis skal holde et middagsselvskab med flere gæster eller hvis du har et mindre bord.

 

Du finder denne vinkøler på fod her 

 

5 – Den praktiske

Her er et godt eksempel på en køler i den mere praktiske kategori. Denne køler er nemlig lavet i akryl og du skal derfor ikke være nervøs for at bruge den udenfor eller til de lidt videre fester. Derudover kan den også fint gå i opvaskemaskinen, så du slipper for rengøring i hånden når du har brugt den.

Selvom denne køler er praktisk, er den ikke grim. Designet er klassisk og elegang og kommer derfor ikke til at se mere praktisk end pæn ud.

 

Køb den her

 

6 – Den eksklusive  

Er du i stedet på jagt efter en mere eksklusiv vinkøler, bør du tage et kig på denne smukke køler fra Heritage. Der er ikke et bord den ikke vil pynte fantastisk godt på.

 

Du finder den lige her 

 

7 – Den lille og smarte  

Bor du eksempelvis i en mindre bolig, hvor der ikke er plads til en større vinkøler? Elle drikker du måske bare ikke så meget vin, der skal være afkølet, at det kan betale sig at have vinkøler? Så er denne udgave fra Laguiole en rigtig god ide og et rigtig godt alternativ. Sørg for altid at have staven i fryseren – så har du altid din køler klar når du skal bruge den. Du skruer den blot på skænkeproppen og derefter sætter du den ned i vinen. Din vin bliver kold med det samme.

 

Find køleren her 

 

Hvad hvis ingen er ovenstående er noget for dig? 

Var der ikke lige nogen af ovenstående kølere der fladt i din smag, så bare rolig.

Vi har et bredt udvalg af vinkølere, så der er sikker også en køler der passer til dine behov og ind i dit hjem.

 

Se det store udvalg herCopyright © 2020 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna