5 gaveidéer til hjemmebaren

Indlæser...
5 gaveidéer til hjemmebaren

Komplette udstyrspakker til hjemmebaren

Der er noget specielt over gavepakker, der indeholder alt det, man skal bruge til at lave en imponerende drink. En komplet pakke syner nemlig af mere og ofte fås de forskellige dele også til en meget bedre pris når det hele købes samlet – fremfor hvis hver enkelt del skal købes separat.

Du kan derfor med fordel vælge en komplet pakke med barudstyr, når du er på udkig efter en gave. Også selvom modtageren måske allerede har dele af indholdet i sin udstyrsskuffe. Det skader nemlig aldrig at prøve andre redskaber end dem, man er vant til – og i mange tilfælde er det i øvrigt kun en fordel at have flere eksemplarer af samme slags.

Så slipper man nemlig for at være tvunget til at gøre eksempelvis sin strainer ren mellem hver drink, men kan i stedet blot fiske en ren frem af gemmerne.

- Find alle vores komplette barsæt her -

komplet barsæt

Eksklusiv spiritus

Det bedste udgangspunkt for de lækreste drinks er ingredienser af en høj kvalitet. Det ved enhver garvet hjemmebartender. Ofte er de bedste typer spiritus dog også ret dyre og derfor også oplagte gaveidéer.

Hvis du ikke i forvejen er klar over, hvilke typer spiritus gavemodtageren foretrækker, er det en god idé at spore dig ind på, om vedkommende er mest til whisky, gin, rom eller måske cognac. 

Herefter kan du gå på opdagelse blandt det store udvalg af alle typer spiritus og udvælge den flaske, der passer til dit gavebudget og modtagerens gane.

Det kan også være indehaveren af hjemmebaren har et helt særligt mærke, vedkommende altid sværger til. Måske kan du finde en magnumflaske eller en special edition af netop denne type spiritus?

- Find alt vores spiritus her - 

et billede med bathtub gin i en lade

Flotte Glas

Den perfekte flaske spiritus skal også serveres i flotte glas. Glas er altid en god gaveide, når man kender modtagerens stil og interesser. 

Er værten fan af cocktails har Barlife et stort udvalg af cocktailglas, der kan matche værtens stil. Glas  er en vigtig del af både en professionel og privat bar, og kan ændre hele barens stil. 

Du kan vælge mange forskellige glas på Barlife, og du er sikret at finde noget til lige præcis den stil du søger. Hvis du gerne vil kombinere et par flotte glas med en karaffel sælger vi også kvalitets  whiskeysæt

flot whiskey sæt

Spil til baren

Til enhver bar hører naturligvis raflebægre og terninger til et spil Meyer eller Løgn. Der findes dog mange flere spil til hjemmebaren end de to klassiske terningespil.

Hvad med at slag ølpong? Et spil dart? Et shotspil? Eller måske en omgang Mikado eller Klodsmajor, som med garanti bliver mere og mere udfordrede, efterhånden som aftenen skrider frem.

Der er masser af muligheder for at forære er barspil væk.  Denne type gave kan også indgå som en del af en gavekurv med både spiritus, snacks og et spil, hvis I går flere sammen om én gave. På den måde får modtageren en hel hyggepakke til baren.

-Find alle vores festspil her-

 

Bøger med opskrifter på drinks

Man skal være rimelig garvet for at kunne samtlige drinksopskrifter på de mest almindelige drinks i hovedet. Det er derfor rart at have en god opskriftsbog på drinks i hjemmebaren, så man hurtigt kan slå en præcis den drink op, man har lyst til eller en af gæsterne bestiller.

Samtidig pynter en opskriftsbog også på hylderne, ligesom den også kan inspirere gæsterne til, hvilken drink de skal mikse.

Sidst men ikke mindst er der for de flestes vedkommende også en god portion uafprøvede opskrifter at gå på opdagelse i, når der lander en ny opskriftsbog i baren. Hvis du vælger at forære modtageren en bog til hjemmebaren, er der med andre ord tale om en gave med multifunktion.

-Find alle drinksopskrifter her-

 

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.7
Copyright © 2015-2021 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna