Dansk E-mærket webshop - over 4000 produkter til private og Erhverv - Køb julgaver hos Barlife ,vi bytter helt frem til d 15/1-2018

Blog
0 0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

Sorter stigende
Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side

15. dec. 2017 00:15:07 CET

Det vigtigste element i baren: flaskerne

Det vigtigste element i baren: flaskerne

I hvilken som helst bar vil det altid gælde, at flaskerne er det vigtigste overhovedet. For med mindre det er en særlig bar, så vil det altid være drinks og og drikkevarer, som folk køber og her skal der for det meste alkohol i. Derfor bør man sørge for at gøre alle aspekter og arbejdsgange, som har noget med flasker at gøre så gode som muligt. Man kommer formentligt ikke udenom at skulle have en flaskeholder eller flere da det er et element, som er vigtigt i enhver bar. For på denne flaskeholder kan man placere flaskerne, som man kan sortere på den måde man finder bedst. Og desuden kan man lynhurtigt tage en flaske ned fra flaskeholderen og hælde dette i drinken.

En flaskeholder skaber styr på flaskerne

At have sine flasker liggende rundt omkring er ikke noget, som nogen som helst får noget godt ud af. For i så fald ender man med at skulle bruge meget tid på at finde lige præcis den flaske man har brug for, hvilket betyder, at kunden er nødt til at stå og vente. Og hvis ventetiden er for lang vil kunden føle, at de får en dårlig oplevelse og i sidste ende kan det være med til at betyde, at de ikke kommer igen. Derfor bør man have alle sine flasker samlet ét sted, på en eller anden form for flaskeholder. Hvilken flaskeholder eller flaskeholdere du bør anskaffe dig er forskelligt da det kommer meget an på hvad bartenderne er til, hvilken type bar du har og hvor stor baren er. I det følgende kan du læse mere om hvilke type flaskeholdere, som Barlife kan tilbyde dig alt efter de omstændigheder du står i, i forbindelse med baren.

--- Få styr på dine flasker med Barlifes flaskeholdere ---

Flaskeholdere til den lille bar

Jo mindre en bar er, des færre flasker vil man formentligt også have da man kun kan tilbyde et mindre udvalg af drinks og drikkevarer. En af de gode flaskeholdere du finder hos Barlife er en rund flaskeholder til fire flasker. Det gode ved netop denne flaskeholder i forhold til den lille bar er, at den fylder rigtig lidt. Derudover er den meget fleksibel og kan stilles mange forskellige steder. Noget smart ved denne flaskeholder er, at du ikke behøver at finde serveringstutter til dem da de er inkludere i selve flaskeholderen.

 

Har du lidt mere end fire flasker i baren kan du også finde en lignende flaskeholder med plads til seks flasker i stedet. Den har den samme runde form og har også inkluderede hældetutter. I nogle tilfælde kan en lille speedrail også være smart til den lille bar, det afhænger dog meget af hvor meget plads der er bag baren.

En stor bar kan have mange flaskeholdere

Har man en meget stor bar så kan man nærmest gøre brug af lige den flaskeholder man ønsker da der alligevel er plads til det. Har man en bar, som har standardmål og som har en stor væg bag baren, så er den bedste type flaskeholder man kan have en speedrail. Har man rigtig meget plads kan man have mange speedrails, som kan hænges op under hinanden. Speedrails er en type hylder, som dog har sider så flaskerne står godt fast og ikke så nemt ryger ned på gulvet. Disse speedrails kan også fås i dobbeltstørrelse så der faktisk hører to speedrails med i én hylde. Med denne type er det den bageste hylde, som sættes op på væggen.

 

Har du en stor bar, som også serverer forskellige typer vin kan du også finde en flaskeholder specifikt til dette. Hos Barlife finder du blandt andet forskellige væghængte flaskeholdere, som kan have op til tyve flasker vin hængende. Det er smart når du hurtigt skal have en flaske ud for at servere den. Du finder både den mest klassiske type flaskeholder til vin, som hænges op på væggen, hvor flaskerne hænger over og under hinanden.

Du kan også finde en lidt mere unik form for flaskeholder, som er roterende og som er fin at have stående på baren.

En anden type flaskeholder, som du kan have stående på bardisken er den runde flaskeholder, som kan indeholde op til seks forskellige flasker. Den kan rotere således, at du altid kan have den rigtige flaske foran dig. I denne type flaskeholder behøver du ikke at tænke over hvilken form for hældetut du skal købe da det er inkluderet. Det er du dog nødt til at tænke over i forbindelse med de flasker, som du har stående på dine speedrails. For her vil det være nødvendigt, at du har hældetutter på.

15. dec. 2017 00:06:18 CET

Få styr på din dine barredskaber

Få styr på din dine barredskaber

Enhver bartender ved, at noget af det sværeste i en bar kan være at holde styr på alle tingene man bruger. For man ender meget ofte med at bruge et redskab og derefter at lægge det fra sig igen, hvilket gør det meget svært at finde dernæst. Der er flere ting, som du kan gøre for at være sikker på, at alle dine ting altid er til at finde når du står bag baren. En af tingene er at anskaffe sig en eller flere speedrails, hvorpå du kan placere flasker og andre ting har i højere grad noget med dine vaner at gøre.

--- Se hvordan du kan få styr på din baropbevaring her ---


Flasker bør være det samme sted

Skal du give din bar et godt tjek for at se hvordan du kan optimere den og gøre arbejdsgangene bedre kan du starte med flaskerne. For her er der tale om noget, som du bruger rigtig meget. Faktisk er det kun de færreste drinks, som ikke kræver, at du lige vender dig om for at tage en flaske og hælde noget af den over i drinken. Derfor er det et rigtig godt sted at starte, hvis du mener, at måden hvorpå du arbejder i baren kan optimeres lidt.

Den bedste ting du kan gøre for dig selv og din bar er at købe en speedrail eller flere for dem kan du placere dine flasker på. En speedrail er en slags hylde, som har sider på til alle siderne, hvilket gør, at flaskerne står godt og sikkert og ikke kan falde ud selvom der bliver trangt i baren og folk kommer til at skubbe til hylderne. Bruger man almindelige hylder, hvor flaskerne står frit kan man ikke undgå, at der af og til vil ryge en flaske ned, men det kan man sagtens undgå. Så når du skal have styr på baren kan du starte med et købe en speedrail.

 

Det er kun hvis du har en meget lille bar, at en enkelt speedrail er tilstrækkeligt for ellers vil du formentligt få brug for flere af dem. Hos barlife ved man hvordan bartendere arbejdere og man kender til deres behov, hvilket kommer til udtryk i det udvalg de har af barredskaber. Blandt andet har de en dobbelt speedrail, som netop er noget rigtig mange bartender finder stor gavn ved. Den er lavet på en måde således, at det blot er den øverste speedrail du sætter op på væggen og så går den nederste flaskeholder en smule længere ud. Har du en mindre bar er det formentligt tilstrækkeligt med en enkelt af disse speedrail, men er din bar lidt større er det en bedre ide at købe et par stykker.

Optimer samarbejdet bag baren

Arbejder man et sted, hvor man er flere personer, der sideløbende arbejder sammen vil man aldrig komme udenom, at man skal være gode til at samarbejde. For hvis man kan samarbejde vil man både få gjort arbejdet bedre, sjovere og hurtigere, hvilket er i alles interesse. Er du dermed bestyrer af en bar eller har på andre måder ansvar i en bar så vil du nyde stor gavn af at undersøge hvordan medarbejderne bedst kan samarbejde med hinanden. En af de ting du kan gøre er at finde styrker og svagheder hos dem, som skal arbejde sammen for det kan være, at de er så forskellige, at de kan supplere hinanden godt. Måske er den ene bedre til at kigge på detaljen og mister hurtigt overblikket, hvor den anden er omvendt og ikke er så detaljeorienteret, men derimod god til at overskue hele baren på én gang.

--- Find speedrails, som kan gøre arbejdet bag baren nemmere hos Barlife ---

Man kan også finde ud af hvilke interesser de forskellige bartendere har. For hvis der er en, som er helt vild med at hælde i drinks kan denne person være ansvarlig for flaskerne. Her vil personen altså i løbet af aftenen altid tjekke om de flasker, som står i den speedrail der er, er fyldte eller ej. Og kigger man på den eller de speedrails der er og ser, at en eller flere flasker er tomme eller næsten tomme bør man med det samme udskifte denne flaske således, at personen, der står og laver drinks ikke pludseligt løber tør, hvilket kan være til stor gene for både bartender og gæst da det skaber unødvendig ventetid.

Undersøg udvalget af barredskaber

For at få det optimale ud af en bar og de tilknyttede bartendere kræver det ofte en mindre analyse af hvordan arbejdet bag baren foregår. Som bestyrer eller ejer af baren kan man for eksempel observere hvilke redskaber, som bartenderne bruger mest og hvis der er for få af disse redskaber kan man overveje at købe nogle flere. Noget andet man kan gøre er at se om bartenderne bruger meget tid på noget, som de ikke behøvede at bruge så lang tid på hvis bare de havde de rette redskaber. En af de ting, som man måske finder ud af er, at når bartenderen skal tage en flaske ned fra en speedrail og hælde væsken i drinken så tager det lang tid at tage låget af, hælde og tage flasken tilbage i speedrailen. Dette kan man undgå ved at købe nogle hældetutter, som man kan tage på alle de flasker man har åbne i baren. Så bliver det lynhurtigt at tage en flaske ned fra den pågældende speedrail for at lave en lækker drink.

14. dec. 2017 23:56:52 CET

Lær mere om krystalglas

Lær mere om krystalglas

Folk snakker ofte om krystalglas, men der er dog mange, som slet ikke ved hvad dette glas rent faktisk er og hvordan det adskiller sig fra almindeligt glas, som man oplever i de almindelige drikkeglas man har. Det som kendetegner krystalglas, som de fleste nok er opmærksomme på det er, at lyset bliver reflekteret på en helt særlig måde i disse glas. Derudover er det også kendt, at krystalglas generelt er tungere og har en større vægtfylde, hvilket netop gør det meget holdbart.

--- Se Barlifes store udvalg af krystalglas her ---

Af og til hører man krystalglas refereret til som blyglas, hvilket skyldes, at krystalglas indeholder blyoxid. Det er netop dette bly, som gør, at glasset får en større vægtfylde, en større brillans og en langt højere lysbrydningsevne. Disse ting er med til at gøre, at krystalglas er hvad det er og der kan være forskel på hvor stort blyindholdet er, jo større et blyindhold jo mere krystal-agtigt er glasset. Der er lavet et EU-direktiv, som konkret beskriver hvor meget bly, der skal være i glas før man kalder det krystalglas, således, at ikke alle, der blot tilsætter en smule bly kan kalde glasset for krystalglas.

 

Krystalglas findes i alle varianter

Hos Barlife finder man krystalglas i mange forskellige variationer. Man finder både lowballglas, hiballglas, champagneglas, vinglas og flere forskellige slags glas. Så finder man ud af, at man er ret glad for krystalglas, så kan man mere eller mindre skifte alle ens glas ud med krystalglas og på den måde finde en glaskollektion, som rent faktisk passer sammen.

Man kan med fordel starte med sine highball glas, som kan bruges på forskellige måder. For hvis man blot handler ind til køkkenet vil man formentligt ikke være så bekendt med denne betegnelse, men snarere blot kende det som ganske almindelige vandglas. For denne type glas er kendetegnet ved en stor volumen og en høj form, præcis som vandglas også er det. Hos Barlife kan du blandt andet finde highball glas i stilen Aspen, som har de smukkeste striber hele vejen rundt. Det faktum, at de er lavet af krystalglas gør, at dette mønster er endnu pænere fordi, at det er langt mere detaljeret end hvad der havde været muligt, hvis man brugte almindeligt glas.

 

Et andet glas af samme type finder du fra Imperial Nachtmann og dette glas bærer endnu mere præg af at være lavet af krystalglas da det har det klassiske krystalglasmønster.

 

Køber du glas ind til en bar vil de fine krystalglas af typen highball også være et must da de er smukke og giver den flotteste refleksion når de står oppe på baren.  

--- Find dit foretrukne krystalglas her ---

Lowball krystalglas til køkken og baren

Uanset om det er til baren eller til køkkenet du leder efter glas, så vil du også få stor gavn af et andet glas, som Barlife kan tilbyde. Det klassiske old fashioned glas er nemlig et af de glas, som man kan bruge til rigtig mange forskellige ting. Har man en bar vil dette glas være oplagt at bruge til whisky eller til en god mojito. Også en moscow mule kan serveres på denne måde hvis ikke man har det klassiske krus. Og det, at det er lavet af krystalglas gør, at den smukke farve fra drinken vil være meget tydelig og komme så pænt til udtryk.

I køkkenet kan et lowball/old fashioned glas også bruges til mange ting. Et helt almindeligt glas vand vil pludseligt opleves langt mere ekstravagant hvis man serverer det i krystalglas og det vil et almindeligt glas saft også. For uanset hvilken type væske man hælder i et lowballglas lavet af krystalglas, så vil man få lyst til at drikke af det da det ser så fint og smukt ud.

 

En smuk kande giver også altid et godt indtryk, især hvis kanden passer til de glas, som man har stående. Hos Barlife finder du en smuk kande lavet i krystalglas, som passer godt til mange af de highball glas og lowball glas, som du ligeledes finder på siden. På en café kan det virke godt, at man har en kande vand stående med nogle glas ved siden af da det vil gøre, at gæsterne føler sig godt tilpas og meget velkomne. Også hjemme i køkkenet vil det fungere godt da man på den måde kan gøre noget ud af måden, hvorpå man drikker vand til måltiderne.

Det er især hvis du kan lide at nyde en whisky, at du vil få stor gavn af krystalglas fordi, at de er så stilede og yderst smukke med den gyldne væske i. Hos Barlife kan du købe et sæt med hele seks af disse glas, så selvom et enkelt glas skulle gå i stykker på et tidspunkt har du stadig nok til, at du kan invitere et par veninder over for at drikke whisky af ægte krystalglas.

En stilet klassiker har brug for de rette rammer

Drikker eller spiser man noget rigtig lækkert og luksusagtigt bør man også gøre det den respekt, at man indtager det på den helt rigtige måde. For hvis man bruger service, der er gammelt og måske endda ikke helt intakt vil en drik som champagne slet ikke smage lige så godt. Derimod vil en champagne eller en lignende mousserende vin smage endnu bedre hvis man blot sørger for at købe nogle smukke champagneglas, da det vil gøre oplevelsen meget bedre. Det er sådan, at uanset om man taler drikkevarer eller mad så bliver man altid først mæt med øjnene. Kigger man således på et smukt champagneglas vil man næsten føle, at man har fået et par glas fordi, at det er så smukt.  

--- Se Barlifes smukke champagneglas her ---

RCR champagneglas er for de luksuriøse

Noget som kommer bag på rigtig mange er, at der faktisk er mange af de glas, man kan få i dag som er lavet af krystalglas. Det er noget, som folk ikke tænker over da de muligvis er vant til, at krystalglas er noget, som deres bedsteforældre drak af og altså ikke noget, som man kan få i dag fra nyt. Men går du for eksempel ind på en side så som Barlife vil du opleve, at du endda kan finde et bredt udvalg af forskellige glas, som er lavet af krystalglas.

Blandt andet vil du finde en lang række champagneglas, som netop er lavet af krystal. Ser du på dem vil det også være noget, som er forholdsvis tydeligt da de har det klassiske krystalmønster. For du kan nemlig få disse champagneglas med det kantede mønster med stor detaljerigdom.

Et af de champagneglas du kan få, som er lavet af krystalglas er Melodia, som er et smukt glas, der går ind forneden og lidt ud foroven. Der er en lille kugle på det øverste stykke af stilken, som også er med til at give dette glas karakter. Også Timeless er en form for champagneglas, som ser yderst luksuriøs ud. Glasset er lavet af krystalglas og er væsentligt mere kantet end for eksempel Melodia da det nederste af selve glasset er kantet. På kanten af glasset er der striber indhugget i glasset, hvilket netop er muligt fordi, at det er champagneglas, der er lavet af krystalglas.

--- Find flere RCR krystal champagneglas ---

 

Et champagneglas, der minder mere om Melodia, men som dog alligevel skiller sig lidt ud er Oasis, som er et glas i den klassiske champagneglasform, som går let ud på midten, og ind foroven og forneden. På siden er der i krystalglasset indhugget et smukt mønster, som leder tankerne hen på en edderkop og en diamant. At drikke af dette champagneglas er også lækkert da det i sig selv er en spændende taktil oplevelse at røre med fingrene på glasset.

 

Sådan drikker du champagne som på film

At se gamle sort/hvid-film involverer meget ofte, at man ser på nogle meget elegante middagsselskaber, hvor karaktererne drikker champagne og andre drinks af smukke krystalglas, som man kun kan være misundelig på. Men de glas, som de bruger i disse film adskiller sig fra de champagneglas vi kender fra i dag. Dengang brugte man nemlig i højere grad de såkaldte champagneskåle, som er formet som en skål med en tyk stilk, men dog er selve skålen væsentligt mindre end hvis det for eksempel var beregnet til isdessert eller lignende. Dagene for disse luksuriøse champagneglas er ikke nødvendigvis ovre for hos Barlife kan du få en tro replika af de champagneglas, som du ellers er vant til at se i film.

 

 

Dette champagneglas er kaldet coupe, som er betegnelsen for netop denne champagneskål. Det man meget ofte kender er den såkaldte flute form, som er den aflange type, der dermed er væsentligt anderledes end den tidligere champagneskål. Grunden til, at man på et tidspunkt gik over til den aflange form var, at man mente, at champagnen smagte bedre på denne måde. Du kan også få et cocktailglas hos Barlife, som har en lignende form, som betyder, at du også kan bruge det til champagne. Det er fra Palais Nachtmann og har også det klassiske krystalmønster, som gør det meget unikt.

Hos Barlife kan du også finde en champagneskål, som er mere enkel og som ikke har det klassiske krystalmønster. Derimod er der bare tale om et champagneglas, som er af typen coupe, men som minder om det klassiske flute glas ved at være helt glat udenpå og uden så mange detaljer.

Uanset hvilken type du er vil der være et glas at finde for dig da Barlife kan tilbyde så bredt et udvalg af forskellige champagneglas.

--- Find dine næste champagneglas hos Barlife ---

Også hvis du er til de farvede glas er det noget du nemt kan finde, uanset om du er til blå, rød, gul eller grøn. Og hvis du skal holde en fest, hvor du ved, at gæsterne har det med at blive lidt vilde kan du også vælge at købe nogle champagneglas i et materiale, som ikke går i stykker så nemt. Et af de bedste materialer til dette er polycarbonat, som er en slags plastik, som altså ikke går i stykker, selvom glasset bliver tabt på gulvet eller hvis en vælter det.

Gør dit sugerør til en vigtig del af en cocktail

Et sugerør har generelt meget at sige. Et sugerør kan nemlig både sige noget om den, som laver en bestemt drink og om selve drinken. For hvis man er typen, der er lidt eksperimenterende er det nok også noget som kan ses i det valg af sugerør man har. Og man bør også vælge et sugerør ud fra hvilken drink man laver da det hele bør passe sammen.

--- Find ud af hvilken sugerørstype du er hos Barlife ---

Klassisk sugerør til klassisk cocktail

Ikke så overraskende så vil det klassiske sugerør passe rigtig godt til den klassiske drink. En af de helt klassiske typer af drinks kunne for eksempel være en G&T. Denne drink er meget populær i hele verden og mange drikker denne drink dagligt over hele verden. Grunden til dette er dens unikke smag, som dog ikke er så gennemtrængende, som en drinks smag godt kan være af og til. Skal man lave en gin og tonic bør man altid have et eller to sugerør i drinken. Og da der som beskrevet ovenfor her er tale om en klassisk drink så vil det også være det klassiske sugerør du skal ud og finde.

Et af disse klassiske sugerør kan du finde blandt de stribede sugerør, som du finder rigtig mange af hos Barlife. En af grundene hertil er især, at det er meget moderne at gøre brug af disse sugerør, som er stribede. Sugerørene kan fås med striber i vidt forskellige farver, og blandt andet kan Barlife selvfølgelig tilbyde de sugerør, som er røde og hvide. Disse sugerør passer perfekt til en drink lavet i et marmeladeglas, som også er yderst moderne og som passer perfekt til stilen.

--- Se mange stribede sugerør ---

 

Er man ikke til den røde og hvide farver findes der andre gode alternativer. Man kan nemlig også vælge at købe sugerør i enten guld og hvid eller sort og hvid. Uanset hvilken type af de mange forskellige slags sugerør man køber vil én af striberne være hvide da det er noget, som de altid er. Er man til lidt mere vilde farver og effekter, så kan det også være, at man vil sætte mere pris på denne type sugerør med sølvfarve. De passer både godt til en festlig hverdag, samt en sjov nytårsaften eller en anden stor eller lille begivenhed .

En anden farve, som du kan finde blandt disse smukke sugerør er den grønne farve, som er så karakteristisk og så varm. Man kan næsten kalde farven for en græsgrøn og den står rigtig godt sammen med den hvide farve, som også er en del af sugerøret. Disse smukke sølv sugerør måler 20 cm i længden, hvilket er en perfekt længde til et lidt større glas, som man bruger i hjemmebaren.

 

Sådan gør du en drink sjov med sugerør

En drink behøver ikke at være så kedelig og alt for stilet for det er der ikke mange, som gider at købe. Derimod bør en drink være sjov og skabe lidt liv i gaden. En måde hvorpå man kan skabe liv i gaden er ved hjælp af sugerør, som kan skabe meget sjov i drinken hos de gæster du enten inviterer hjem til dig eller ud på en bar.

 - Find masser af sjove sugerør hos Barlife ---

Et af de meget populære sugerør hos Barlife, som altid skaber lidt sjovt er sugerøret, som er formet som en bambus. De forskellige sugerør er anderledes så de ser endnu mere virkelige ud. De kan være rigtig gode til en eksotisk drink og kun de færreste kan undgå at nævne noget om disse bambus sugerør når de ser dem fordi, at de er så specielle.

 

Noget andet, som du kan gøre for at få din drink til at se endnu sjovere ud med sugerør er at købe en af de typer, som kan bøjes rundt og er meget fleksibelt. Barlife har netop denne type sugerør og de er da også noget, som rigtig mange vælger at købe. Denne type sugerør har den fleksible del af sugerøret, som normalt er tæt på den øverste del til at være meget længere. Det betyder, at man kan bevæge den øverste del af dette sugerør på mange sjove måder og det kan stritte hen lige der hvor du ønsker det.

En måde hvorpå man kan gøre sin drink endnu sjovere er ved at købe rigtig mange af disse fleksible sugerør og så ellers bare give dem sjove former så de alle sammen stritter i forskellige retninger. Dette er noget, som alle til en fest vil elske samtidig med, at det også er noget, som børn vil elske. For børn er vilde med sjov og sugerør, så at samle disse to ting i sjove sugerør er næsten en drøm, der går i oplevelse for de mindste.

14. dec. 2017 23:24:02 CET

Bliv bedre til at bruge cocktail pynt

Bliv bedre til at bruge cocktail pynt

Uanset om man derhjemme skal holde en fest eller om man skal servere mange drinks til gæster i baren, så bør man sørge for, at ens drinks ser lækre og indbydende ud. Den bedste måde at give æstetikken et ekstra pift er ved at finde noget smukt cocktail pynt, som man kan bruge. Her vil de fleste gøre det mest oplagte og finde nogle farvede sugerør og eventuelt en paraply, og så stopper festen der. Vi er dog i 2017 så folks forventninger til cocktail pynt er blevet væsentligt højere end de var tidligere, hvor man ikke forventede det store.

--- Find alt det cocktailpynt du kan forestille dig her ---

Det starter med sugerøret

Som sagt, så er det klassiske sugerør i forskellige farver så som blå, grøn, rød og gul ikke lige sagen for de fleste bargæster. Det kan være, at du kan komme afsted med dette til privatfesten, selvom mange dog også vil forvente noget andet og lidt mere stilfuldt og originalt. Hos Barlife kan du se eksempler på hvilke andre sugerør der findes derude og du vil formentligt blive meget overrasket over de mange smukke sugerør du kan finde. For tiden er det meget moderne med de stribede sugerør og det er naturligvis også noget, som vi kan tilbyde her hos Barlife, hvor vi har dette stribede sugerør i mange forskellige farver.

 

De klassiske farver til denne type cocktail pynt er rød og hvid og det er da også de farver, som størstedelen af netop den type sugerør vi har her hos Barlife har. Du finder dem også i forskellige størrelser således, at der både er til de store drinks og de mindre drinks. Til de store drinks kan du bruge den type sugerør, som måler 22 cm og har du en lidt mindre drink kan du bruge det mindre sugerør på 20 cm.

Er du ikke så meget til de helt klassiske ting kan du også købe noget cocktail udstyr, som skiller sig mere ud ved at være lidt unikt. Du kan hos Barlife finde det ovenfor beskrevne sugerør, som dog er anderledes ved, at halvdelen af de striber, som er på sugerøret er sølvfarvede. Det skaber en smuk effekt og er perfekt til de helt store arrangementer så som bryllup, konfirmation eller nytår.

 

Dernæst handler det om drinkspinde

Skal du lave nogle lækre drinks er det ikke kun cocktail udstyr du skal have fat i. Du skal også sørge for, at du har nogle gode drinkspinde. For dine gæster vil nemlig være sikre på, at de får rørt rundt i deres cocktail inden de tager en tår således, at alt sukkeret ikke er nederst mens resten er øverst. Og også når det kommer til denne type cocktail udstyr kan du lade det pynte rigtig meget i drinken. Blandt andet kan du købe den lidt særlige drinkspind, som i den ene ende har en lille spiral. Er du til de helt klassiske ting kan du også vælge en rørepind, som ser meget almindelig ud. Hos Barlife finder du den klassiske rørepind, som er en lang pind lavet af plastik med en flad cirkel på den ene side. I den anden ende har den en lille kugle, som rører glassets bund.

--- Se de mange drinkspinde hos Barlife her ---

 

Er du til det lidt eksotiske cocktail udstyr er du langt fra den eneste. For der er rigtig mange, som klapper i hænderne når der bliver snakket om pina coladas, tequila sunrise og mojitos. Cocktail udstyret, som du bruger til sådanne drinks bør stemme godt overens med drinken. Gør blandt andet brug af de rørepinde, som findes hos Barlife og er formet som palmer. De har en dejlig grøn farve og en fin form, som gør, at man kommer i den helt rette, eksotiske stemning.

 

Er du romantisk anlagt eller er det for eksempel et bryllup du skal holde, så kan du også vælge nogle drinkspinde med hjerter på toppen. De er både søde og romantiske på samme tid og de passer til enhver drink, uanset om den er eksotisk eller ej. Også drinkspinde som stjerner er noget du kan finde hos Barlife, og de fås både i forskellige farver og endda en transparent type, som ser rigtig sej ud i enhver drink.

 

--- Find romantisk cocktail udstyr her ---

Ren luksus cocktail udstyr

Hvis du skal lave cocktails som emmer af luksus, så kan du gøre det med nogle seje isterninger, som Barlife også har på deres side. Du kan blandt andet finde nogle ekstra fede isterninger, som er lavet i metal. De kan hældes i drinken, hvilket vil se rigtig pænt og stilet ud. Du kan også vælge isterninger, som dog ligner almindelige isterninger, men de er ikke kolde. Denne form for cocktail udstyr kan du også have liggende på baren og pynte der i stedet for nødvendigvis at tage dem i drinken.

 

Skal du servere nogle stilede drinks, som indebærer en lille oliven eller anden form for bær eller frugt, så kan du købe nogle seje minisværd, hvorpå du kan spidde frugten. Det ser pænt ud og så kan man også bruge sværdet til at spise den lille frugt eller det lille bær efterfølgende.

14. dec. 2017 23:11:08 CET

Find drinks dispenser til dit behov

Find drinks dispenser til dit behov

Enhver god fest bør inkludere nogle gode drikkevarer for uanset hvad kommer man ikke udenom, at det er det, som får festen i gang. Man kan vælge at servere mange forskellige drikkevarer og det kan altid betale sig at gennemtænke grundigt hvad man vil servere. Der er selvfølgelig den forholdsvis nemme metode, hvor man blot kan servere nogle øl eller andre drikkevarer, som allerede er i flasker eller dåser.

--- Find forskellige drikkevarer hos Barlife her ---

Så kan folk selv tage og man behøver ikke at planlægge så meget. Man kan dog også investere i en drinks dispenser, hvor det kræver lidt mere af en selv da man selv skal lave drikkevarerne der skal i. Dog vil en drinks dispenser være væsentligt mere økonomisk end mange andre former for drikkevarer.

 Find fordele ved en drinks dispenser

Der er mange fordele ved en drinks dispenser og den største er selvfølgelig, at det er en økonomisk måde at servere alkohol på. For hvor flasker og dåser godt kan ende med at koste mange penge, så er det billigere at købe store flasker med alkohol, sodavand osv., og så fylde indholdet på den drinks dispenser eller de drinks dispensere man ønsker at have fremme.

Det er dog ikke kun på grund af økonomien, at en drinks dispenser kan være en god ide. Der er også hele den æstetiske tilgang til drikkevarer, som en drinks dispenser lever godt op til.

--- Se selv hvorfor drinks dispensere er så flotte ---

For med en drinks dispenser vil du have noget, der pynter rigtig godt på bordet. De er nemlig i sig selv dekorative, og især mange af dem du kan finde hos Barlife er dekorative og pynter godt. Et af de mest klassiske mærker når det kommer til en god drinks dispenser er Kilner, som kan levere en god drinks dispenser, der gør jobbet og som ser pæn ud. På siden finder du blandt andet en variation, som du kan finde i flere forskellige farver. Her er der tale om en meget klassisk drinks dispenser, som ser pæn ud og som du kan vælge at gøre mere individuel ved at vælge lige din farve. Uanset om du er til grøn, blå eller grøn kan du finde denne klassiske Kilner drinks dispenser, som du kan have hele 5 liter i. Det er nok til, at samtlige gæster kan smage det indhold, som der er i flasken. 

--- Se forskellige Kilner drinks dispensere her ---

 

En af de helt store fordele ved en drinks dispenser er, at du slipper for at servere drikkevarer eller få nogen til at gøre det. For med en drinks dispenser kan du blot hælde det du ønsker at servere ned i den og så gæsterne selv gå op og fylde på. Det gør, at du både kommer til at spare tid og penge da ingen skal bruge tid på det og at du ikke skal betale tjenerne eller serveringspersonalet for at gå rundt og sørge for, at alle har drikkevarer.

Det giver også en mulighed for at folk ikke føler sig forlegne over at bestille visse drikkevarer. Sidder man ved et bord til et arrangement og er man færdig med sin øl eller drink tidligere end alle andre, kan det være, at man vil være lidt pinlig berørt over at skulle bede om endnu en drink før de andre er færdige. Med en drinks dispenser er man ude over dette for så kan man blot gå op og hente en drink helt selv og bringe den tilbage til bordet.

Hver sin drinks dispenser til hver sin drink

Skal der være rigtig fest så skal der også være forskellige drikkevarer. Folk har forskellig smag, hvilket man skal tage højde for og derfor får man ofte brug for mere end blot én drinks dispenser. Hos Barlife er der så mange at vælge imellem, at du kan vælge flere vidt forskellige drinks dispensere, som passer til den drink du har tænkt dig at servere. Skal du for eksempel lave en lækker omgang mojitos kan det være en god ide at servere dette i en grøn drinks dispenser, som vil passe godt til drinken. Er du derimod mere til noget eksotisk, så som en Tequila Sunrise er det formentligt en af de rødere eller orange drinks dispensere, som du skal have fat i.

En drinks dispenser kan bruge tilbehør

Køber du ind til drinks til det store arrangement og har du tænkt dig at købe drinks dispensere til dette formål kan du også overveje om ikke du kunne finde noget tilbehør hos Barlife. For du kan blandt andet få forskellige former for standere, der er beregnet til en drinks dispenser. Det gør, at dispenseren kommer lidt op og bliver meget nemmere for folk at skænke af. Det gør også, at der er bedre plads til glasset eller koppen under tuden, som man skal bruge når man skal skænke.

Ønsker du en lidt anderledes tappehane end den du har fået med din drinks dispenser kan du også gøre noget ved dette. For du kan nemlig vælge at købe en separat tappehane, som du kan sætte på dispenseren.

Uanset hvad dit behov er i forhold til drinks dispenser vil dette behov formentligt kunne blive opfyldt af Barlife, som er blevet til nogle eksperter inden for drinks dispensere og andet udstyr til køkken og bar.

14. dec. 2017 22:59:43 CET

Vælg det rette barsæt til din bar

Vælg det rette barsæt til din bar

Som bartender har man brug for de rette redskaber og længere er den ikke. Det varierer dog meget hvilke redskaber man har brug for alt efter hvilken slags bartender man er og i hvilken bar man arbejder. Med denne guide kan du blive klogere på hvilke barredskaber du skal vælge og du kan se om der er et barsæt, som vil passe særligt godt i din situation.

--- Se hele udvalget af barsæt hos Barlife her ---

Find et barsæt til begynderen

Alle skal starte et sted og det gælder også for den nye bartender, som stadig er ved at finde sin stil og som stadig er ved at øve sig på hvordan faget fungerer. Til begynderen kan man finde flere forskellige barsæt hos Barlife, som vil passe perfekt til ens behov.

--- Et af de barsæt, som du kan overveje at købe er en bartenderpakke til 349 kr. ---

Med denne pakke får du hvad du har brug for som begynder og hvis du bestemmer dig for, at bartenderfaget ikke er noget for dig alligevel har du ikke investeret så meget, at det bliver noget du taber mange penge på.

 

I en bartenderpakke får du blandt andet en Boston shaker, som er den mest udbredte shaker, der består af to dele. Rigtig mange bartendere foretrækker netop denne shaker da den er så simpel og da du virkelig kommer tæt på din drink. Boston shakeren består af en bund, som er lavet i et særligt tykt glas, der kan holde til de voldsomme bevægelser, som det bliver udsat for. Det er derfor vigtigt, at man ikke blot bruger et helt almindeligt glas da det formentligt ikke kan holde til det pres man lægger på glasset.

--- Er du interesseret i en Boston shaker finder du dem her ---

Udover glasbunden hører der en overdel med, som for det meste er lavet af rustfrit stål, hvilket også er tilfældet med shakeren i denne bartenderpakke.

Når man bruger en Boston shaker er man nødt til også at have en strainer, da dette ikke er indbygget i shakeren, som det er i for eksempel en tredelt Manhattan shaker. I denne bartenderpakke får du også en strainer, som du bruger når du skal hælde drinken op i et glas og ikke ønsker at is, krydderurter og andre ting kommer med i drinken. Noget andet, som du får med i denne bartenderpakke, som er velegnet til begynderen er en muddler, som er en slags pind med en tyk bund.

Den bruger man til at mase lime, frugter og krydderurter for at få alle smagene ud. Det er altså også en af de ting, som du helt sikkert vil få brug for når du skal i gang med din karriere som bartender.

Man har brug for de rette mål som bartender, og det får man også med denne bartenderpakke, som har en dobbeltjigger, som er et mål. Jiggeren har et mål i hver side og her kan man hælde alkohol i og hælde op i drinken. Der er både et mål på 2 og 4 cl, hvilket er de mest udbredte mål. Du får også skænkepropper med i pakken, hvilket er noget du får brug for når du skal hælde af dine flasker.

Et barsæt til den let øvede

Har man været i gang i lidt tid med at eksperimentere med bartenderfaget kan det være, at man har fået så meget blod på tanden, at man ønsker at gøre endnu mere ud af at være bartender.

--- Se de mange forskellige redskaber hos Barlife her ---

I takt med, at man bliver bedre og bedre til at være bartender vil man også opleve, at man får brug for flere og flere redskaber. Du finder også barsæt hos Barlife, som er egnede til de mere øvede da de indeholder flere redskaber. Blandt andet kan du finde et barsæt, som ikke bare indeholder shaker, muddler, jigger, og skænkepropper, også indeholder sugerør, barske og barkniv. Derudover får du flere skænkepropper med end i begynderpakken.

 

14. dec. 2017 22:32:32 CET

Få det bedste ud af dit stentøj

Få det bedste ud af dit stentøj

Mange mennesker har meget stentøj derhjemme, som desværre bare samler støv i skabe og skuffer, hvilket er en skam. I mange tilfælde er det fordi, at dette stentøj er arvestykker, som man ikke kan nænne at smide ud, men som man heller ikke kan se noget formål med. Er man lidt træt af det gamle stentøj kan det være, at man skal købe sit eget for så vil man have et helt andet forhold til det og man vil kunne lide det på en helt anden måde. Det kan blandt andet ske ved at kigge lidt på Barlife, som har mange lækre varianter af stentøj.

--- Find nyt stentøj til hjemmet lige her ---

Tallerkener som stentøj pynter godt

Noget som pynter rigtig godt på bordet er tallerkener, som man kan købe mange varianter af. Kigger man nærmere på Barlife vil man opleve, at der er tallerkener i mange forskellige farver og især vil man formentligt lægge mærke til de mange blå ting, der findes på siden. Se nogle af det smukke blå stentøj hos Barlife her.

Disse blå former for stentøj er noget, som man for eksempel kan bruge i forbindelse med en opdækning som primært er hvid. For hvis du skal få det bedste ud af dit stentøj er kunsten også at undgå at have for meget stentøj på én gang, ‘less is more’, som man siger. For hvis du både har krus, tallerkener, skåle og fade lavet af stentøj kan det hurtigt komme til at se lidt overvældende ud. Hvis du derimod vælger at have tallerkener i stentøj blandet med enkle glas, enkelt bestik og fade i hvid porcelæn så vil de smukke tallerkener stå meget mere frem. Det er en af måderne, hvorpå du får det bedste ud af dit stentøj og det er en metode, som både kan bruges med det gamle stentøj du allerede har og det du kan finde ved for eksempel at kigge nærmere på barlife.

 

Hvis man ikke synes, at det er nok med stentøjstallerkenerne på bordet kan man også vælge endnu en genstand så som en kande. På barlife finder man smukke kander, som man kan hælde vand eller andre drikkevarer i. Det kan også være, at man har blandet en lækker saft eller en lækker limonade, som man også kan hælde heri. Det giver en smuk effekt at have både kanden og tallerkenerne i den samme farve da de på den måde vil passe optimalt sammen.

Brunt stentøj kan også være en løsning

Er man ikke til de blå farver kan det være, at man foretrækker en af de mere varme farver, som passer bedre til efterårsfarverne. For eksempel kan man vælge brunt stentøj, som kan være rigtig pænt at have på bordet. Det behøver ikke kun at være hvis man serverer den helt store middag, at man kan gøre brug af stentøj for også til et lille møde, hvor man blot serverer kaffe kan man få stor gavn af stentøj.

For eksempel kan man købe store, smukke kopper, der passer perfekt til en stor kop kaffe eller en stor kop te. Man vil næsten føle, at man er med i en film da disse kopper er så smukke og dekorative. Derudover kan man også købe nogle fine, små tallerkener i stentøj, hvis man også har tænkt sig at servere kage. Tager man ikke det helt store udtræk frem og har blot tænkt sig at servere kiks eller småkager er det også noget, som man kan servere på stentøj da man for eksempel kan vælge en skål hertil.

Lækkert hverdagsmad med stentøj

Der er ingen, der siger, at det pæne stentøj kun skal findes frem når det er en særlig aften, hvor man laver stor middag. For også til de helt almindelige hverdagsaftener kan man servere ting i fade. Blandt andet kan man lave en lækker lasagne, som man putter i et stentøjsfad og det vil se så pænt ud i midten af bordet. Man kan også bruge et af fadene i stentøj til at lave en smuk salat, som både har forskellige farver og som tilmed er sund. Sådan et fad finder du hos Barlife i forskellige farver. Er du til jordfarverne er det et brunt fad du kan overveje at købe, og er du til de mere kolde farver kan du vælge den blå farve. Begge versioner er firkantede fade med håndtag i begge sider.

Selvom det kan se pænt ud at servere en salat i et firkantet fad kan du også vælge at købe en skål, som er beregnet til at servere salat i. Sådan en salatskål kan også fås i stentøj og igen kan du både vælge om den skal være brun eller blå.

14. dec. 2017 22:21:29 CET

Sådan kan en blender gøre dig sundere

Sådan kan en blender gøre dig sundere

At have en sund livsstil er noget, som er blevet mere og mere moderne og der er rigtig mange, som finder på måder, hvorpå de kan gavne deres helbred for at blive sundere. Her er det både motion og en særlig kost, der kan gøre den store forskel og for mange bliver det en større og større del af deres hverdag at spise sundere.

--- Find en blender og start din sunde livsstil i dag ---

Hvis du har et ønske om at blive sundere vil du formentligt allerede have investeret i en blender da det er en rigtig god måde at få en bedre kost på. Hvis du overvejer at skifte din kost er det ikke sikkert, at du har en blender, men det er noget du kan overveje da det har store fordele i forhold til den sunde mad. Hos Barlife har vi mange forskellige blendere, og vi sælger både til restauranter, caféer, barer og privatpersoner. Der er en blender til enhver, og til ethvert behov.

 

Brug blender til at lave smoothies

En af de ting, som rigtig mange vælger at gøre er at lave smoothies, hvilket man er nødt til at have en blender for at kunne gøre. En smoothie kan laves på mange måder, men uanset hvad vil den altid indeholde forskellige frugter, og i visse tilfælde blot én slags frugt.

--- Find en blender til din frugtsmoothie lige her ---

Det kan for eksempel være, at man især er til ananas og banan og i så fald vil man nok elske en smoothie, der er lavet med disse frugter. Det gode ved at lave smoothies i en blender er, at det er så afsindigt nemt. For det eneste man skal gøre er at hælde ingredienserne i blenderen og så skal man ellers blende, og så har man en smoothie. Hamilton Beach er en af de rigtig lækre smoothies, som på meget få sekunder kan trylle frugter og andre ingredienser til den sundeste og mest friske smoothie du kan forestille dig. Det anbefales normalt, at man spiser seks grøntsager og frugter hver dag, og ved at lave smoothies får du dækket dette vitaminbehov meget nemmere end hvis du skal spise frugterne.

Hvis du ikke er til en smoothie, som udelukkende indeholder frugter kan du også hælde andre ingredienser i blenderen. Går du ikke så meget op i hvor meget fedt der er i den pågældende smoothie kan du vælge sødmælk eller en fed yoghurt, hvilket vil give en dejlig og rund smag. Er du på den slanke linje er det mere oplagt at gøre brug af skummetmælk eller eventuelt skyr. For det give lidt mere konsistens til den smoothie du laver og du vil ende med at nyde den mere end hvis du blot laver den med frugter.

En blender kan nemt knuse is

På siden Barlife finder du også mange blendere, som har en isknuserfunktion. Metoden, som skal bruges til at knuse is er væsentligt anderledes end hvis man for eksempel blender suppe eller lignende, hvorfor det er nødvendigt, at en blender har en helt særlig isknuserfunktion. I mange tilfælde vil du nyde denne funktion for det kan blandt andet være, at du ønsker noget knust is i din smoothie, hvilket du kan gøre med denne funktion. En af de blendere, som har denne isknuserfunktion er Gastroback, som fås hos Barlife, og som er en af de gode og stabile blendere.

--- Se de mange forskellige Gastroback blendere her ---

 

En suppe kan blendes sammen

En anden sund spise man kan lave ved hjælp af en blender er suppe, som rigtig mange vælger at lave. For det eneste der skal til er, at man finder de ingredienser man ønsker i suppen og derefter blender dem sammen. Det eneste man skal være opmærksom på i denne henseende er, at man ikke blender noget der er for varmt. For dampen, som bliver skabt kan blive for meget og du vil ende med at have suppe i hele køkkenet.

--- Find en god blender til suppe her ---

Du skal blot vente lidt tid med at hælde suppen i blenderen og så kan du gå i gang med at blende. Du kan både lave en lækker suppe med tomat, med broccoli, med porrer eller med kartofler. Uanset hvad skal du nok få et godt resultat hvis bare du sørger for at blende suppen godt og grundigt imellem. Hvis du ønsker at forkæle dig selv lidt kan du hælde lidt fløde i, da det giver en dejlig og cremet konsistens og smag.

Sorter stigende
Side:
  1. 1
  2. 2
pr. side