Indlæser...

Bitter Truth Violet Liqueur FL 50

Varenummer
14697
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

234,00 kr.

Beskrivelse

Bitter Truth Violet Liqueur FL 50

Alkohol: 22%
Indhold: 50ml
Land: Tyskland
 
Bitter Thruth Violet Liqueur indeholder violblomster fra Alperne. Den er infuseret i en kornspiritus, hvilket giver en meget floral og let sød likør.
Stephan Berg og Alexander Hauck startede bitterproduktion, Bitter Truth, i 2006 og tilbyder i dag bittere i stort set alle smagsvarianter lige fra søde, frugtige til tørre, krydrede og tunge. De fremstilles ved en infusion af de ønskede urter, frugter, krydderiblandinger etc. i spiritus med høj alkoholprocent.
Bitteren fungerer som bartenderens ”salt og peber” og udgør ofte prikken over i’et i forhold til balancen og smagsnuancen af en cocktail. Bitter Truth Violet Liqueur er en fast ingrediens i klassiske cocktails som Aviation og Blue Moon men kan, som Bitter Truths andre likører, også nydes rent.
 
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna