Indlæser...

Bitter Truth Lemon Bitters FL 20

Varenummer
16316
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på support@barlife.dk

174,00 kr.

Beskrivelse

Bitter Truth Lemon Bitters

 
Alkohol: 39%
Indhold: 20 cl.
 
Bitter Truth Lemon Bitters Har en dekadent aroma af varm citron-the med honning. Den er frisk, frugtagtig og tæt med krydderier. Denne bitter indeholder en unik smag med en blanding af koriander, og et let strejf af ristet kardemomme.
Den fyldige citron bringer charme til bløde eller stærke blandede drinks og glider lækkert ned sammen med gin eller hvid rom.
Bitter Truth Lemon Bitters var den allerførste citron bitter på markedet, og den tilføjer livlighed og friskhed af citron til enhver drink. Den er primært velegnet til drinks, som er baseret på klar spiritus som vodka, gin og sølv tequila.
Smagen er frisk og fugtagtig med en utrolig intens citron smag. Den har en bitter smag med smagsfulde kendetegn af koriander og kardemomme i baggrunden.
Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna