Indlæser...

Belvedere Vodka Pink Grapefruit FL 70

Varenummer
10658
Prisgaranti

Prismatch


DENNE VARE HAR PRISMATCH
DU FÅR DERFOR DANMARK BILLIGSTE 1 STK. PRIS INKL. LEVERING

Gælder som udgangspunkt ikke kampagnepriser 

Hos Barlife tilbyder vi prismatch. Prismatch sikrer dig at du får varen til en rigtig god pris. Så hvis du finder varen til en lavere pris på en anden dansk webshop, så matcher vi prisen.

Sådan fungerer det:

· Prismatch gælder altid 1 stk. prisen + evt. fragtomkostninger.
· Prismatch gælder kun danske webshops som er omfattet af danske regler for moms, told, garanti og forbrugerbeskyttelse.
· Det skal være en lagervare og skal kunne leveres indenfor max 3 dage, vi forebeholder os retten at teste lagerstatus på den pågældende vare.
· Opkrævningen skal ske senest 3 dage efter købet.

Evt. bonuspoint er en del af rabatten og kommer ikke udeover-

Hvis du er i tvivl og hvorvidt du kan få prismatch, så kontakt barlife på [email protected]

509,00 kr.

Beskrivelse

Belvedere Vodka Pink Grapefruit - En Frisk og Eksklusiv Oplevelse

Belvedere Vodka Pink Grapefruit er en eksklusiv vodka, der er perfekt til at nyde alene eller i cocktails. Denne vodka er fremstillet i Italien og er baseret på en traditionel italiensk destillation, hvilket sikrer en høj kvalitet og en unik smagsoplevelse.

Med en alkoholprocent på 40% er Belvedere Vodka Pink Grapefruit en kraftfuld spiritus, der kan nydes i moderation. Den har en ren og glat smag, der er både forfriskende og behagelig. Den er fremstillet af en særlig blød type hvede, der har et højt indhold af type A stivelse, hvilket bidrager til vodkaens glatte karakter.

Belvedere Vodka Pink Grapefruit indeholder også vand med et meget lavt naturligt indhold af mineraler, hvilket sikrer en ren og frisk smag. Denne vodka er perfekt til at blande i cocktails eller til at nyde rent på is.

Med sin flotte pink grapefruit smag er Belvedere Vodka Pink Grapefruit en unik og eksklusiv vodka, der vil imponere enhver spirituselsker.

Trustpilot ratings 4.7 Google ratings 4.8
Copyright © 2015-2022 Barlife Aps
Dankort VISA MasterCard JCB MobilePay Maestro American Express Viabill Klarna